În goana după celebritate şi apariţii la tv, Orban a fost azi, protagonisul unui moment penibil fără margini. Premierul a plantat un stejar care era însă deja plantat de luni bune.

Ludovic Orban a participat, duminică, la inaugurarea Muzeului Naţional „Brătianu” care are sediul în Vila Florica, fosta reşedinţă a familiei Brătianu din Ştefăneşti, scrie Ziarul Profit.

În cadrul evenimentului care a avut loc cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, Orban a fost invitat să planteze și un copac, în curtea conacului. Deşi a obserbat că stejarul era deja plantat, avea si radacini adanci iar organizatorii doar decorpertaseră pamantul în jurul tulpinii acestuia ca sa creeze impresia ca acum se va planta arborele, premierul s-a pus pe ..plantat.

Ludovic Orban a verificat stejarul, l-a prins de tulpina si a observat ca e bine inradacinat dar, pentru poze, a intrat in regia penibila a PNL Arges, a pus mana pe cazma si a dat impresia ca chiar planteaza stejarul….după care a turnat şi o găleată de apă la rădăcina stejarului „proaspăt replantat”.

Penibil, marca PNL ! Orban a plantat un stejar care era deja plantat de ceva timp !!!!

Penibil, marca PNL ! Orban a plantat un stejar care era deja plantat de ceva timp !!!!

Publicată de Profit 24 TV pe Duminică, 24 mai 2020