Moment amuzant la iUmor: Cheloo şi Bendeac nu s-au putut vedea din cauza Deliei

Moment amuzant la iUmor: Cheloo şi Bendeac nu s-au putut vedea din cauza Deliei
loading...

Excentrică din fire, despre Delia se ştie că abordează un stil vestimentar non-conformist şi nu încetează să uimească ori de câte ori are ocazia, iar acest lucru s-a întâmplat şi la filmările pentru emisiunea „iUmor”, ce va debuta pe 3 aprilie, la Antena 1.

În cea de-a treia zi de preselecţii, Delia a optat pentru un look extravagant, îmbogăţindu-şi ţinuta cu un accesoriu cu pene, cu influenţe amerindiene.

Adevărata problemă a început însă în momentul în care juraţii şi-au ocupat locurile în platou, iar Mihai Bendeac şi Cheloo au realizat că nu se văd, la propriu, din cauza acestui element vestimentar.

„Băi, nu mai pot, mă enervează îngrozitor! Daţi-mi o foarfecă, regia!”, a cerut Cheloo, care a continuat: „Când voi fi bogat, o să achit pagubele!”. Delia a intrat imediat în jocul colegului său de juriu, amuzată: „Vrei să îmi jumuleşti penele?” l-a întrebat aceasta, pentru ca rapperul să îi răspundă imediat: „E o întrebare tendenţioasă, de care mie îmi e teamă!”.

Cum s-a încheiat episodul şi dacă au ajuns sau nu juraţii la un compromis în privinţa ţinutei Deliei, rămâne de văzut în marea premieră „iUmor”, duminică, 3 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

Categories: FUN NEWS

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro