Doi tineri au murit carbonizați duminică noapte, pe bancheta din spate a unui autoturism marca Audi, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiş din judeţul Timiş și a luat foc arzând ca o torță.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă Timişoara de oraşul Lipova din Arad, în dreptul localităţii Fibiş. Într-o curbă, șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp, de unde a ricoșat în poarta unei case. Autoturismul s-a oprit într-un pom și a luat foc.

Șoferul care a produs accidentul, în vârstă de 19 ani originar din localitatea timișană Sânandrei,  a fugit de la locul accidentului, la fel a procedat și fața din dreapta șoferului, o minoră în vârstă de 17 ani, care a fost găsită la domiciliu. Din păcate, tinerii aflați pe bancheta din spate a mașinii nu au mai putut să iasă din mașină și au fost arși de vii.

Tânărul de 19 ani aflat la volan a fost prins de anchetatori la circa două ore de la producerea accidentului. Tânărul a spus poliției că a fugit de la locul accidentului pentru să s-ar fi sepriat.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că a pierdut controlul asupra mașinii după ce ar fi primit o palmă peste cap de la unul din pasagerii aflați pe bancheta din spate, scrie tion.ro.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, pompieri și trei ambulanțe. Tânărul șofer a rămas acum și fără permis, și fără mașină și fără cei doi prieteni. Pentru producerea accidentului, fugă de la locul acestuia, și moartea celor doi tineri, șoferul riscă ani grei de închisoare.