Mitul despre videochat şi cum Lucky Studio schimbă povestea

Mitul despre videochat şi cum Lucky Studio schimbă povestea
loading...

Aproape orice ne înconjoară se află la o limită între mit şi adevăr. Tindem să credem una sau alta în funcţie de educaţie şi deschiderea  pe care o avem la nou, adică toleranţă. Se întâmplă şi cu studiourile de videochat.

Când credeai că sunt locuri depravate, afli de fapt că aici fetele muncesc, este un loc de muncă la propriu, condiţii legale de muncă şi … lista de aspecte surprinzătoare este tot mai lungă.

Lucky Studio este exemplu edificator pentru ceea ce înseamnă asta. Un astfel de studio este cu adevărat o poveste schimbată, faţă de ceea ce unii cred despre acest domeniu. Iată şi ce mituri nu se susţin, conform unui astfel de studio şi regula lor de activitate online:

Constrângeri

Cred unii, din moment ce accepţi această provocare, trebuie să mergi până la capăt. Dacă ne gândim şi din punct de vedere legal există şansa de a renunţa la o colaborare. Ori fetele la Lucky Studio au această şansă. Semnează concret un contract, sunt remunerate conform sistemului de bonusare, însă nimic nu le opreşte să renunţe la un moment dat, ca pură preferinţă personală.

Cât despre a lucra aici, nici nu se pune problema de a fi vorba de o constrângere. Fetele sunt majore şi decid singure dacă să facă parte dintr-o astfel de branşă sau nu.

Condiţii de muncă

Peste medie ar fi răspunsul corect. Şi din nou ne raportăm la Lucky Studio, unde viziunea unui studio respectabil se susţine în continuare. Modelele lor au parte de camere separate, fiecare cu intimitatea sa, un loc special amenajat. Nu numai decorul în sine care te face să te simţi relaxat şi ca într-un palat, cu lumini şi oglinzi moderne şi impresionante sunt aspectele de apreciat; la asta se adaugă şi faptul că Lucky Studio mizează pe calitate şi muncă bine făcută, aşa că fetele au parte de training, de coafor şi îngrijire înainte de fiecare tură de muncă. Ba chiar li se oferă şi transport gratuit dacă este cazul.

Astfel de aspecte sunt chiar de invidiat, în condiţiile în care au de fapt parte de toate motivele să fie mândre de un angajator care pune accent pe confortul angajatelor.

Programul de muncă

Ca un plus în asta, se oferă flexibilitate în alegerea programului, însemnând libera alegere a turelor de muncă din cele 3 variante. Asta le ajută pe fete să îşi îndeplinească şi alte obligaţii zilnice, dacă este cazul.

Nu în cele din urmă, se ţine cont de asemenea de partea de expunere. Spun unii, în videochat este prea multă nuditate. Aşa să fie oare? Cei de la Lucky Studio îşi permit să ofere şi aici flexibilitate aşa că un model poate lucra pe profil adult sau non adult. Este o chestiune discutabilă, o manieră proprie în care fiecare fată, model îşi intreține discuţiile, cu sau fără nuditate implicită.

Concret, există mituri pe care le creăm si le perpetuăm din necunoştință de cauză. De altfel, acest subiect este surprinzător în ce are de oferit şi în ce manieră.

Beautiful woman with makeuppoza 8

Categorii: FUN NEWS

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. elena
  elena 22 octombrie, 2015, 14:40

  realitate si adevar… lucky studio este succesul multor femei…

  Reply this comment
 2. felicia
  felicia 22 octombrie, 2015, 14:41

  lucky schimba credinta in videochat… a avea succes in videochat inseamna sa stii ce iti doresti…

  Reply this comment
 3. fifi
  fifi 22 octombrie, 2015, 14:42

  unele din cele mai bune locuri de munca sunt chiar la lucky studio.

  Reply this comment
 4. florina
  florina 22 octombrie, 2015, 14:44

  ai program lejer, bani si o multime de avantaje… se merita alegerea…

  Reply this comment
 5. flory
  flory 22 octombrie, 2015, 14:45

  marele avantaj la lucky studio este ca iti dau banii la zi… asa stii ca nu esti pacalita…

  Reply this comment
 6. janette
  janette 22 octombrie, 2015, 14:48

  sa lucrezi in videochat inseamna sa nu fii constienta de munca la care te supui… sa stai cu un stigmat intreaga viata nu este placut…

  Reply this comment
 7. larisa
  larisa 22 octombrie, 2015, 14:49

  merge sa lucrezi pentru cateva luni la videochat… ai bani cat sa iti cumperi ce vrei… si mai ai si alte bonusuri…

  Reply this comment
 8. nicolle
  nicolle 22 octombrie, 2015, 14:50

  unele femei chiar sunt mandre ca lucreaza cu lucky studio… au si de ce.. respect si confidentialitate suta la suta.

  Reply this comment
 9. viorela
  viorela 22 octombrie, 2015, 14:53

  sa schimbi povestea femeilor in imagine pozitiva inseamna sa ai un buget pentru reclame, pentru texte bune, iar lucky studio isi permite asta…

  Reply this comment
 10. Alicia
  Alicia 30 octombrie, 2017, 14:51

  Este de apreciat fatul ca studioul se gandeste la cum sunt percepute modelele din exterior, cel putin mie mi se pare un lucru foarte bun.

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<