Aproape orice ne înconjoară se află la o limită între mit şi adevăr. Tindem să credem una sau alta în funcţie de educaţie şi deschiderea  pe care o avem la nou, adică toleranţă. Se întâmplă şi cu studiourile de videochat.

Când credeai că sunt locuri depravate, afli de fapt că aici fetele muncesc, este un loc de muncă la propriu, condiţii legale de muncă şi … lista de aspecte surprinzătoare este tot mai lungă.

Lucky Studio este exemplu edificator pentru ceea ce înseamnă asta. Un astfel de studio este cu adevărat o poveste schimbată, faţă de ceea ce unii cred despre acest domeniu. Iată şi ce mituri nu se susţin, conform unui astfel de studio şi regula lor de activitate online:

Constrângeri

Cred unii, din moment ce accepţi această provocare, trebuie să mergi până la capăt. Dacă ne gândim şi din punct de vedere legal există şansa de a renunţa la o colaborare. Ori fetele la Lucky Studio au această şansă. Semnează concret un contract, sunt remunerate conform sistemului de bonusare, însă nimic nu le opreşte să renunţe la un moment dat, ca pură preferinţă personală.

Cât despre a lucra aici, nici nu se pune problema de a fi vorba de o constrângere. Fetele sunt majore şi decid singure dacă să facă parte dintr-o astfel de branşă sau nu.

Condiţii de muncă

Peste medie ar fi răspunsul corect. Şi din nou ne raportăm la Lucky Studio, unde viziunea unui studio respectabil se susţine în continuare. Modelele lor au parte de camere separate, fiecare cu intimitatea sa, un loc special amenajat. Nu numai decorul în sine care te face să te simţi relaxat şi ca într-un palat, cu lumini şi oglinzi moderne şi impresionante sunt aspectele de apreciat; la asta se adaugă şi faptul că Lucky Studio mizează pe calitate şi muncă bine făcută, aşa că fetele au parte de training, de coafor şi îngrijire înainte de fiecare tură de muncă. Ba chiar li se oferă şi transport gratuit dacă este cazul.

Astfel de aspecte sunt chiar de invidiat, în condiţiile în care au de fapt parte de toate motivele să fie mândre de un angajator care pune accent pe confortul angajatelor.

Programul de muncă

Ca un plus în asta, se oferă flexibilitate în alegerea programului, însemnând libera alegere a turelor de muncă din cele 3 variante. Asta le ajută pe fete să îşi îndeplinească şi alte obligaţii zilnice, dacă este cazul.

Nu în cele din urmă, se ţine cont de asemenea de partea de expunere. Spun unii, în videochat este prea multă nuditate. Aşa să fie oare? Cei de la Lucky Studio îşi permit să ofere şi aici flexibilitate aşa că un model poate lucra pe profil adult sau non adult. Este o chestiune discutabilă, o manieră proprie în care fiecare fată, model îşi intreține discuţiile, cu sau fără nuditate implicită.

Concret, există mituri pe care le creăm si le perpetuăm din necunoştință de cauză. De altfel, acest subiect este surprinzător în ce are de oferit şi în ce manieră.

Beautiful woman with makeuppoza 8