Luna aprilie aduce schimbări majore la Antena 3. Radu Tudor a anunțat că azi va modera ultima emisiune alături de Dana Grecu la Antena 3. Cei doi jurnaliști se despart. Motivul ”divorțului” este Răzvan Dumitrescu.

Radu Tudor a anunțat pe blogul personal că azi, va prezenta ultima emisiune alături de Dana Grecu.

”Acest weekend e unul special pentru mine. Azi e ultima emisiune La ordinea zilei pe care o moderez impreuna cu Dana Grecu. Au trecut 10 ani frumosi, cu multe impliniri, emisiunea produsa de Andreea Munteanu fiind mereu in top 10 national in fiecare dintre acesti 10 ani. Nu e putin lucru. Le sunt lor recunoscator pentru acest deceniu de emisiuni reusite. Dar nu ne despartim. Vom fi impreuna, pentru ca ca zilnic, de luni pina vineri, eu si Dana vom face pasa de la ora 19,45. Ea ramane unic moderator 18-20, eu preiau 20-21. O treaba destul de grea, pentru ca este lead in pentru cel mai important talk show din Romania, Sinteza zilei, cu Mihai Gadea. Glumeam ieri cu Dana: “Iti dai seama ce am ajuns, dupa 10 ani de emisiune impreuna sa facem pase intre noi”, a scris Radu Tudor pe blogul personal.

Motivul ”divorțului” dintre Dana Grecu și Radu Tudor este jurnalistul Răzvan Dumitrescu care a acceptat oferta NCN de la Cluj Napoca.

„Razvan Dumitrescu nu pleaca de la Antena 3. El preia doua emisiuni de weekend, sambata si duminica. Are de la Cluj o importanta oferta pentru lansarea unei televiziuni si e firesc sa-i intelegem oportunitatea. Subiectiv de luni pina vineri are un bilant clar pozitiv si Razvan merita felicitat pentru asta. Sunt sigur ca si in weekend va fi urmarit de multi telespectatori. Duminica, cel putin, preia de la mine un tronson cu performante bune si foarte bune in ultimii ani. Punctul de intalnire duminica seara a insemnat pentru mine foarte mult : seria de emisiuni cu academicianul Dinu C Giurescu, analizele de marca impreuna cu Bogdan Teodorescu, dialogurile foarte bine primite cu Alexandru Athanasiu, interviurile cu liderii NATO, dezvaluirile privind marile hotii ale puterii – frauda Robertei Anastase. Si multe altele. Las in urma peste 500 de emisiuni de weekend in care istoria, analiza militara, politica interna si externa au generat si doua carti. Sper sa mai urmeze si altele. De luni pina vineri, de la 20 la 21, e noua mare provocare pentru mine. Sper ca Punctul de intalnire sa aiba aceeasi audienta foarte buna. Telespectatorii emisiunii mi-au dat mereu prilej sa le multumesc pentru fidelitatea lor”, a mai scris Radu Tudor.