Miryam, una dintre cele mai fresh apariţii pe piaţa muzicală românească, a primit săptămâna trecută distincţia pentru Cel mai bun show live al anului 2014. Premiul i-a fost acordat în cadrul Galei Gazi Demirel Show, eveniment organizat cu ocazia lansării noului album al artistului de origine turcă – Gazi Demirel.

Se află abia la cel de-al treilea single din carieră muzicală, dar experienţă de zece ani de show-uri live susţinute pe scenele din întreagă Românie îşi spune cuvântul.

După ce şi-a ridicat premiul, Miryam le-a oferit artiştilor şi personalităţilor prezente la eveniment o mostră din show-ul cu care anual artista se prezintă la peste 200 de concerte. Acest record personal este cu atât mai surprinzător cu cât Miryam nu a avut încă niciun hit pe radio.

Un rol decisiv în această reuşită îl are şi echipa din spatele artistei, în frunte cu impresarul ei, Sorin Rădulescu, premiat cu trofeul de Impresar al anului.

„Fără echipa mea nu aş fi putut pune la cale show-ul cu care mă prezint la evenimentele din ţară întreagă. Le mulţumesc!”, afirmă Miryam.

Miryam Rădulescu Anabtawi, pe numele sau real, a fost foarte aproape de a reprezenta România la Eurovision 2015 alături de Ovidiu Anton.

Ovidiu şi Miryam s-au clasat anul acesta pe locul trei în Finală Naţională Eurovision cu piesă Still Alive, avându-i în faţă pe Luminiţa Anghel şi trupa Voltaj.

„Zece vieți” de ar avea, de muzică tot nu s-ar lăsa!

Este vorba de Miryam, una dintre cele mai fresh artiste de pe piața muzicală din România. Cu o prezență sexy și o voce caldă, artista de origine siriană s-a simțit atrasă de muzică încă din copilărie.

Cu un tată sirian și o mamă româncă, Miryam Rădulescu Anabtawi, pe numele său real, a crescut până la vârsta adolescenței la Iași, acolo unde s-a pregătit intens pentru marele său vis: acela de a ajunge o artistă cunoscută la nivel internațional pentru ca muzica ei să poată atinge sufletele oamenilor.

Cu două single-uri la activ, născute din îmbinarea stilurilor reggae, dance si R’n’B, Miryam nu este departe de a-și atinge visul. După debutul înregistrat cu piesa „One Love” și succesul online obținut de featuring-ul său cu rapperul Kafu pentru melodia „Zece vieți”, Miryam este pregătită să ia cu asalt atât industria muzicală românească, cât și pe cea internațională.

În prezent, Miryam se află în plină promovare cu noul său single – „Bounce”, cu care artista speră să cucerească topurile muzicale internaționale, prin energia debordantă pe care o răspândește.