Miryam face sacrificii incredibile pentur a-și menține formele de invidiat. Artista a apelat la criogenie ca să se mențină într-o formă de zile mari.

A cântat mult timp în America şi acolo a apelat pentru prima dată la criogenie, pe înţelesul tuturor o sesiune de congelare, ce presupune şederea timp de 90 de secunde într-o capsulă unde temperatura este de -180 de grade, pentru a-şi revitaliza corpul şi a obţine energia necesară unui nou turneu prin cele mai frumoase oraşe din lume.

Este vorba despre Miryam, una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi. Acum, artista este în promovare cu single-ul şi videoclipul “Don’t Stop” şi pentru că s-a întors în ţară are nevoie de cele mai în vogă tratamente de beauty pentru a se menţine în formă. Dacă în Statele Unite Miryam plătea în jur de 1000 de dolari pentru o sesiune de congelare, la noi artista scoate din buzunar în jur de 500 de euro pentru astfel de tratamente de criogenare.

“Mă simt extrem de bine şi de revigorată după o sesiune de criogenare, fie ea facială sau corporală. Nu doar că îmi încarc bateriile, dar mă ajută şi la slăbit pentru că distruge definitiv un număr important de celule adipoase. În plus, pielea devine fermă şi catifelată, reîntinereşte, organismul se regenerează, iar aerul rece are un efect puternic şi asupra ridurilor. Sunt extrem de încântată de aceste tratamente”, spune Miryam, care are un corp fără cusur.