Show și-așa dă startul petrecerii de revelion, marți, 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Mirela Vaida, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt gazdele unui spectacol de zile mari, ale cărui ingrediente principale sunt muzica, umorul de calitate și buna dispoziție.  Vedete iubite de marele public, dar și invitați speciali vor urca pe scena Show și-așa unde, timp de două ore, vor încinge o super petrecere în prag de An Nou.

Vedetele se vor împărți în două tabere conduse de Mirela Vaida, respectiv Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor “duela” prin intermediul unor probe haioase. Așadar, Maria Dragomiroiu, Daniela Condurache, Maria Cârneci, Diana Matei, Constantin Enceanu, Dinu Iancu Sălăjanu, Grigore Gherman și Cornel Borza vor forma echipa “popularilor” condusă de Liviu și Andrei, în timp ce Oana Sîrbu, Bella Santiago, Elena Ionescu, Amna, Jo, Mihai Trăistariu, Liviu Teodorescu și Alex Vasilache vor face parte din echipa artiștilor pop, având-o ca lider pe Mirela.

Invitații speciali vor fi Cornelia Catanga, Doru Octavian Dumitru, Aurelian Temișan și Irena Boclincă, actrița cunoscută drept “sosia Vioricăi Dăncilă”.

Va fi un adevărat show! Eu și băieții, Liviu și Andrei, nu suntem în aceeași echipă în această emisiune. Culmea, ei sunt împreună și eu singură. Până la urmă e și normal… ca să-mi facă față trebuia să fie împreună. (râde). Una peste alta, chiar va fi o super petrecere. Show și-așa e o emisiune de divertisment, cu mult umor, cu muzică bună, cu glume și ironii, într-o „competiție” pe care fiecare dintre noi a luat-o în serios.

Mie îmi plac foarte mult astfel de emisiuni de divertisment, pentru că natura mea este de om care iubește viața, care se bucură, râde cu gura până la urechi, face haz de necaz, e ironic sau autoironic atunci când situația o cere, iar Andrei și Vârciu au fost exact ce-mi trebuia, pentru că sunt băieți care îți ridică la plasă, oameni de show, cu experiență în televiziune, puși mereu pe șotii, puși mereu pe glume, așa încât a fost un deliciu să prezint alături de ei”, spune Mirela Vaida.

Este pentru prima dată când Mirela Vaida, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu prezintă în această formulă un show de televiziune.  “Eu zic că am făcut o echipă bună, în cele din urmă, chiar dacă am fost rivali. Până la urmă, scopul nostru a fost să realizăm o emisiune frumoasă care să încălzească românii înainte de revelionul Antenei 1, să-i pregătească de noaptea dintre ani, ca să intre cu chef de viață în anul 2020.

Îmi doresc ca românii să rămână cu Antena 1, așa cum au făcut-o în fiecare an, pentru că aici au programe variate, aici vin unii dintre cei mai iubiți artiști din România, aici au parte de cea mai bună muzică, de cele mai tari glume și de o bună dispoziție molipsitoare. Abia aștept să fiți alături de noi, la Antena 1, la o încălzire pentru revelion cum n-ați mai văzut. Eu, Vârciu și Ștefănescu vă promitem să vă binedispunem. Vă așteptăm așadar la o mega distracție, cu multă bună dispoziție, la Show și-așa!”, mai spune Mirela Vaida.

Cât de bine se vor descurca, pe parcursul probelor, taberele conduse de Mirela Vaida, respectiv Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în seara de Revelion, de la ora 20:00, numai la Show și-așa.