La reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu” se taie porcul, de Ignat, iar Crăciunul se petrece în familie.

Pe 21 decembrie, concurenții din casa “Mireasa pentru fiul meu” vor fi extrem de ocupați cu treburile specifice pregătirilor de Crăciun: cu surle, trâmbițe, baloți de paie, vin fiert, grătar încins, se va tăia porcul, în jurul unui imens foc de tabără. Astfel, autentica pomană a porcului va fi transmisă în direct, din curtea casei, cu tot cu pregătirile aferente ei. Concurenții vor avea ocazia să-și dovedească măiestria în ceea  ce privește prepararea produselor tradiționale și-și vor etala cunoștințele gastronomice sub atenta supraveghere și îndrumare a mamelor.

Pe 24 decembrie, de la ora 14.00, concurenții vor avea parte de surprize de proporții: cum Crăciunul se petrece în familie, rude, prieteni, părinți, vor sosi de la zeci, sute și chiar mii de kilometri distanță, ca să petreacă Ajunul în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Pentru prima oară, familiile reunite ale concurenților vor sta față în față și vor avea posibilitatea să-și vorbească, vor putea să-și regleze conturile sau, dimpotrivă, vor transmite binecuvântările lor eventualelor cupluri în devenire.

Pe 21 decembrie participăm, cu toții, în curtea casei, la tăierea porcului. Concurenții vor avea multă treabă și urmează să-i vedem în plină acțiune. Mamele au ocazia să vadă cât de gospodine sunt viitoarele nurori, iar fetele vor putea observa cât de implicați și gospodari sunt posibilii viitori soți. Pe 24 decembrie vom avea o ediție plină de surprize de proporții, și vom avea parte de două ore de emisie extrem de intense: e foarte posibil ca, pe lângă rude și prieteni, anumiți concurenți să aibă parte și de alte vizite. În fond, e Ajunul Crăciunului și îi poate vizită oricine. în fine, mai multe nu vă divulg, însă pot să vă promit ediții pline de suspans și surprize uriașe!”, spune Mirela Boureanu Vaida.