Momentul așteptat de toți suporterii naționalei a sosit: mâine seară, de la ora 21:45, Mirel Rădoi va debuta pe banca echipei României în primul meci din grupa 1 a Ligii B din Liga Națiunilor. După ce în urma tragerii la sorți, antrenorul declara pentru PRO X că ”Este o grupă echilibrată, o să facem tot posibilul să terminăm pe primele două locuri.”, acum va putea demonstra că timpul i-a permis să găsească strategia potrivită pentru a începe grupa cu o victorie.

Irlanda de Nord se găsește într-o situație asemănătoare, antrenorul, Ian Baraclough, fiind la primul meci la cârma echipei, după ce a condus naționala U21. Cei doi antrenori s-au întâlnit anul trecut când echipa U21 învingea reprezentativa Irlandei de Nord cu 3-0 într-un meci care a avut loc pe stadionul din Voluntari.

Din cauza pandemiei, meciul se va disputa fără spectatori, însă toți cei de acasă vor trăi cu emoții și vor scanda pentru ca fotbaliștii români să le ofere o seară de neuitat și un debut perfect în grupa din Liga Națiunilor.

Echipa U21 continuă meciurile din grupa de calificare pentru EURO în Finlanda!  

O premieră va avea loc și în meciul echipei naționale U21, Adrian Mutu urmând să debuteze ca antrenor al selecționatei, după ce meciul din luna martie cu Danemarca a fost amânat.

După 3 victorii și o remiză, echipa de tineret se deplasează în Finlanda cu un singur gând: victoria și consolidarea locului secund în grupă! Doar cel mai bun loc secund din grupe se va califica direct, iar celelalte echipe vor disputa un play-off.

Dacă aceștia vor continua parcursul bun sau se vor confrunta cu probleme, aflăm mâine seară, de la ora 19:00 pe PRO TV.

Meciuri de neratat, emoții de neuitat și mâinile strânse pentru echipelele naționale ale României într-o seară în care fotbalul este la putere.