Mircea Zara, prezentator TV și unul dintre cei mai cunoscuți VJ din România, a fost invitatul Biancăi Drăgușanu weekendul acesta la “Detectorul de minciuni”, emisiune difuzată la Kanal D2, și a răspuns cu o sinceritate debordantă tiradei de întrebări adresată de gazda emisiunii.

VJ Zara, așa cum este el cunoscut publicului, a avut ocazia de a cunoaște de-a lungul carierei sale multe personalități atât din țară, cât  și străinătate, însă întâlnirea cu Madonna va rămâne, cu siguranță, una dintre cele mai demne de reținut.

“Era să îi rup piciorul Madonnei la Lisabona. M-am împiedicat de piciorul ei efectiv… Ea (n.r. era) pe jos, efectiv, stând cu telefonul; femeia stătea și aștepta, nu știu, să intre, să facă o repetiție… Și eu în disperarea mea alergam pe culoare. Și, la un moment dat, simt că am luat un picior în picioare. Și când mă uit, în secunda doi mi s-au înmuiat genunchii! Direct în genunchi am căzut în fața ei!”, a povestit Mircea Zara.

              Cunoscutul prezentator este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Crede cu tărie că singura carte de vizită pe care societatea ar trebui să o ia în considerare este cea profesională. Acesta i-a mărturisit Biancăi Drăgușanu că în prezent este într-o etapă bună a vieții sale.

“Sunt îndrăgostit și acum. Nu nebunește. Nu poți să compari dragostea de la 15, 20 de ani cu dragostea trecută deja de o vârstă. Când treci de 35, 40 de ani altfel iubești, altfel vezi omul de lângă tine, altfel te implici, altfel te apropii de el (…)”, a adăugat Mircea Zara.

Emisiunea “Detectorul de miciuni”, prezentată de Bianca Draguşanu, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Kanal D2.