Mircea Eremia, la doar două săptămâni de când a făcut furori pe internet cu piesa de debut ”Ilegal”, fratele celebrei Alina Eremia lansează un cover după hit-ul lui Randi – „Prietena ta”.

Mircea Eremia, noua senzaţie a muzicii româneşti, a dat lovitură în muzică. Prima lui piesă lansată alături de Media ProMusic, “Ilegal” a ajuns deja hit.

La doar două săptămâni de la lansare, melodia a depăşit peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube, şi a devenit încă din prima zi de la lansare numărul 1 în topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din România).

Hit-ul „Ilegal” este compus în cel mai tare studio din România „Mango Music” de Mihai Gruia, Dorian Oswin şi Mellina, intrepreta hit-ului „Poză de album”, iar la versuri au contribuit şi Mircea şi Alina Eremia! Filmările clipului au avut loc la Corbeanca Park şi au durat mai bine de 14 ore, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan.

Acum, tânărul artist îşi surprinde admiratorii cu un super -cover după hit-ul lui Randi, „Prietenă ta” (feat. Uddi şi Nadir), una dintre piesele lui prefrate.

Tânărul în vârstă de 18 ani este fratele Alinei Eremia şi a debutat la Tip Top Minitop pe când era doar un copil şi mai apoi a apărut în zeci de emisiuni pentru copii, cea mai cunoscută fiind “Numai cu acordul minorilor”, unde a fost coleg nu doar cu sora lui, ci şi cu alte vedete La La Band: Liviu, Gloria, Bubu, Ana şi Gabi.

Încă de când eram mic am participat la diverse concursuri şi emisiuni şi cred că de atunci mi-am dat seama că în muzică îmi găsesc liniştea şi că pe scenă mă simt cel mai bine”, povesteşte Mircea.

Mircea a reprezentat chiar România la Eurovision, la fel ca Alina. În timp ce sora lui a făcut-o că artista solo, fratele mai mic a făcut parte din trupa 4 Kids, alături de Sabrina Stroe, Gabriela Bugle şi Bogdan Bidasca, obţinând locul 10 la ediţia din anul 2007.

Pe măsură ce a trecut timpul însă, Mircea nu a mai apărut atât de des la televizor, focusandu-se mai mult pe şcoală, însă acum este mai pregătit ca oricând să cucerească topurile muzicale din România.

“Sunt o persoană visătoare şi îmi doresc foarte multe lucruri de la viaţă dar cel mai mult vreau să domin topurile muzicale şi să duc o viaţă frumoasă. Unul dintre proverbele după care mă ghidez este „Carpe Diem” şi acest lucru poate spune multe despre mine şi despre personalitatatea mea”, spune Mircea Eremia.

În nici două zile de la postarea pe youtube a videoclipului cu cover-ul la piesa ”Prietena ta”, Mircea a reușit să adune peste 15.000 de vizualizări.