Mircea Badea îl desființează pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader, după ce acesta a prezentat miercuri un raport despre DNA și Parchetul General cu privire la încălcarea Constituției României, stabilită de către Curtea Constituțională.

”Știți bancul cu asta care zice de una că e curvă, proastă și nespălată și după care a cerut-o de nevastă! Ei, uite, m-am uitat la actualitate și asta mi-a venit!”, a spus amuzat Mircea Badea în pasa ediției de miercuri a emisiunii În gura presei, cu Sinteza zilei.

”Eu credeam că le-am văzut pe toate, pe toate de mai multe ori, istoria se repetă, dar eu ceva mai tare decât astăzi nu am văzut. A venit astăzi ministrul Justiției care de acum vreo două săptămâni ne-a zis: fiți atenți la faza asta! Deci, nu i-a zis nimeni, domnul ministru, faceți și dumneavoastră o fază! Deci, a zis, sunt ministrul Justiției; legile sunt astea, constituția e asta, poate ar fi bine să își dea demisia”, a reamintit Mircea Badea.

„(…) După care a venit și a făcut o evaluare crâncenă. Domnule, 44 de minute a vorbit. Totuși, eu vorbesc 45 de minute. Eu știu ce înseamnă (…) Domnule, dacă venea și spunea 44 de minute că doamna Kovesi e dumnezeu, DNA-ul e dumnezeu, totul e minunat și extraordinar și eu am făcut controalele astea și au ieșit beton. Și atunci e normal să rămână. Nu, el a venit 44 de minute și i-a călcat în picioare. I-a dezosat, le-a dat foc, i-a împușcat în cap, după aceea le-a dat două palme, după care a făcut tot ce n-a făcut nimeni până acum. Băi, 44 de minute ați fost atenți la ce am spus de aștia? Fiți atenți la fraza asta de 4 secunde: să rămână, bă!”, a mai spus Mircea Badea.