Mircea Badea îl face praf pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader

Mircea Badea îl face praf pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader
loading...

Mircea Badea îl desființează pe Ministrul Justiției, Tudorel Toader, după ce acesta a prezentat miercuri un raport despre DNA și Parchetul General cu privire la încălcarea Constituției României, stabilită de către Curtea Constituțională.

”Știți bancul cu asta care zice de una că e curvă, proastă și nespălată și după care a cerut-o de nevastă! Ei, uite, m-am uitat la actualitate și asta mi-a venit!”, a spus amuzat Mircea Badea în pasa ediției de miercuri a emisiunii În gura presei, cu Sinteza zilei.

”Eu credeam că le-am văzut pe toate, pe toate de mai multe ori, istoria se repetă, dar eu ceva mai tare decât astăzi nu am văzut. A venit astăzi ministrul Justiției care de acum vreo două săptămâni ne-a zis: fiți atenți la faza asta! Deci, nu i-a zis nimeni, domnul ministru, faceți și dumneavoastră o fază! Deci, a zis, sunt ministrul Justiției; legile sunt astea, constituția e asta, poate ar fi bine să își dea demisia”, a reamintit Mircea Badea.

„(…) După care a venit și a făcut o evaluare crâncenă. Domnule, 44 de minute a vorbit. Totuși, eu vorbesc 45 de minute. Eu știu ce înseamnă (…) Domnule, dacă venea și spunea 44 de minute că doamna Kovesi e dumnezeu, DNA-ul e dumnezeu, totul e minunat și extraordinar și eu am făcut controalele astea și au ieșit beton. Și atunci e normal să rămână. Nu, el a venit 44 de minute și i-a călcat în picioare. I-a dezosat, le-a dat foc, i-a împușcat în cap, după aceea le-a dat două palme, după care a făcut tot ce n-a făcut nimeni până acum. Băi, 44 de minute ați fost atenți la ce am spus de aștia? Fiți atenți la fraza asta de 4 secunde: să rămână, bă!”, a mai spus Mircea Badea.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro