Marea finală a show-ului „Bravo, România!”, care va fi difuzată la Antena 1 sâmbătă, 4 iunie, de la 20.00, aduce laolaltă opt echipe de români inimoși, care vor să ajute prin numerele lor artistice diverse persoane aflate în nevoie.

Printre costume speciale, decoruri spectaculoase, povești atent puse în scenă pentru fiecare echipă în parte, se vor strecura și momente de-a dreptul savuroase. Așa se face că Mirabela va fi cooptată, spre surprinderea, dar și bucuria ei, în numărul echipei Bărboșilor.

Domnii care atrag imediat atenția prin lookul lor vor roi în jurul simpaticei jurate, o vor lua pe scenă și o vor face să se simtă o adevărată divă. Motiv pentru care ceilalți trei jurați vor glumi spunând că Mirabela și-a făcut balet de bărboși.

„Mi s-a îndeplinit visul”, va spune jurata de la „Bravo, România!”. „Ce emoții am avut! Ați fost un fel de vulcan. Bravo vouă că aveți curaj. Vă mulțumim că ați venit”, îi laudă aceasta. Și Mihai Petre va fi cucerit de energia Bărboșilor și va ține să îi felicite pentru numărul lor: „Sunteți cea mai simpatică trupă din concurs. Sunt foarte încântat, mi-ați răsturnat clasamentul, căci mi-ați dat o stare cool.” Conștient că sezonul bărboșilor nu se termină niciodată, Liviu Vârciu va concluziona, în stilul care l-a consacrat: „E clar, trebuie să ne lăsăm barbă!”.