Românii plecaţi de ani de zile peste mări şi ţări, au rămas tot cu gândul şi sufletul alături de ţara în care s-au născut. Departe printre străini, în speranţa unui trai mai bun, au învîţat să aprecieze tot mai mult România. Pentru că încă le mai pasă de ţara lor, românii din Diaspora au decis să se alăture celui mai curat proiect care poate schimba România din temelii. Este o mutare bombă pe care o fac românii, dăndu-le astfel o lovitură devastatoare actualilor politicieni.

Sătui să fie umiliţi şi în ţară şi afară, stând la cozi la Ambasade fie petntru a-şi vota aleşii, iar apoi când ajung în ţară să stea la cozi interminabile pentru a-şi schimba actele, românii din Diaspora au decis să pună piciorul în prag şi să se alăture partidului fenomen din România.

După 27 de ani de democraţie în stil pur românesc, milioanele de români aflaţi dincolo de graniţele ţării vor să pună umărul la debarcarea actualilor politicieni corupţi şi incompetenţi.

Românii din Diaspora îşi doresc cu adevărat o Nouă Românie unde să se întoarcă pentru a trăi, munci şi a se bucura de viaţă. De aceea, românii din afara graniţelor ţării se înscriu zilnic în Noua Românie, partidul care le dă speranţa reală a schimbării. Faptul că PNR a fost creat de la zero de tineri care nu au mai făcut politică, faptul că traseiştii nu sunt primiţi în acest partid, i-a determinat pe români să se alăture acestui partid tânăr, curat şi care îşi propune cu adevărat reforma ţării.

Românii din Diaspora au decis să susţină şi financiar acest proiect pentru ca el să se poată dezvolta curat şi frumos şi să reuşească să producă schimbarea în ţară.

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.