Minunea prinde contur. Peste 10.000 de cereri înregistrate. Iată despre ce este vorba!

Refuzaţi de toate televiziunile din România, un grup de tineri a reuşit minunea de a atrage peste 10,000 de cereri de înscriere într-un proiect unic care dă fiori reci actualilor politicieni. E dovada vie că minunea se poate produce şi în România. Trebuie doar să crezi, să te implici, să îţi asumi, să munceşti şi vor apărea şi rezultatele.

După trei ani de muncă zilnică, încep să se vadă şi rezultatele. În timp ce alţii doar se plâng şi lamentează şi îl ia pe „NU” în braţe şi spun că „nimic nu se mai poate schimba”, un grup de tineri serioşi şi ambiţioşi, demonstrează contrariul. Au primit peste 10.000 de cereri de înscriere în proiectul care poate schimba radical România, şi asta fără să apară la tv. Dacă televiziunile îi promovau, prăpăd făceau.

Au crezut în proiect, au muncit şi au reuşit să convingă peste 10,000 de români să li se alăture, astfel au reuşit să înfiinţeze deja 35 de Organizaţii Locale, dintre care cinci se află în Diaspora. Este vorba despre tinerii care formează proiectul Noua Românie, singurul partid curat creat de la zero care nu primeşte în rândurile sale membrii din alte partide şi nici traseişti politici.

Dacă vrem să nu mai fim conduşi de actualii politicieni, trebuie să pregătim alternativa. PNR este despre români, pentru români, fără iz de parvenire, îmbogăţire, interese obscure sau hoţie. PNR este proiectul creat de românii care nu mai vor să fie conduşi în acest fel de actualii politicieni.

Şi iată că după trei ani de muncă zilnică, rezultatele încep să apară. Şi asta în condiţiile în care nimeni nu îi finanţează, televiziunile îi blochează şi au la îndemână doar internetul pentru a se face cunoscuţi.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor.

Tu de care parte a baricadei te situezi? Preferi să stai pe margine şi să priveşti indiferent? Sau alegi să renunţi la comoditate şi să intrii în hora schimbării? Tu alegi!

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.