Partidul românilor sătui de actuala clasă politică, prinde tot mai mult contur. Peste 6000 de cereri de înscriere au fost deja înregistrate de la înfiinţarea partidului şi până în prezent, semn că românii încep să se trezească la realitate şi trec la fapte.

Românii din toată ţara cât şi cei din Diaspora şi-au făcut partid cu scopul de a scăpa de actuala clasă politică şi să pună în fruntea ţării români pregătiţi profesional, oneşti şi dornici de schimbare. Mai presus de toate, cei care se alătură Noua Românie sunt iubitori de ţară, sunt dornici să-şi apere tradiţiile şi să lupte pentru dreptate socială, juridică şi dezvoltare economică.

Noua Românie a fost fondat de la zero de patru tineri sături să stea pe margine şi să asiste neputincioşi la ce se întâmplă în ţară. Au pornit patru la drum iar între timp au primit peste 6000 de cereri de înscriere. Şi asta în condiţiile în care televiziunile nu vor să îi promoveze, nu vor să spună nimic despre partidul fenomen care prinde contur tot mai mult.

Televiziunile naţionale sunt aservite politic şi au primit „indicaţii” să nu spună nimic despre Noua Românie pentru ca acest partid să nu devină un fenomen de masă iar românii să se înscrie în număr tot mai mare. Însă, internetul este mijlocul prin care Noua Românie se face cunoscută în rândul românilor. Astfel că doar în luna iulie, lună de concedii, câteva sute de românii au aderat la PNR.

Faptul că nu sunt acceptaţi traseişti şi nici membri din alte partide şi că cei care au condus România în ultimii 27 de ani, nu pot deveni membri, sunt argumentele care-i determină pe tot mai mulţi români, să se înscrie în PNR.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor. Se va introduce principiul contributivităţii tuturor categoriilor socio-profesionale.

În plus, pentru că sistenul de justiţie nu funcţionează, PNR propune legi pentru reformarea reală a legilor din domeniul justiţiei şi implicit legea răspunderii magistraţilor. Toţi magistraţii care comit erori judiciare cu sau fără intenţie, trebuie să plătească.

PNR are în prezent 28 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi 18 în ţară, la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi şi Reşiţa.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.