2018, anul în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, românii primesc o veste incredibilă care le dă speranţa că în acest an se dă strartul construcţiei unei Noi Românii.

Un grup de tineri români cu iniţiatică, cărora nu le e frică să îşia sume responsabilitatea unei mari schimbări, au ieşit din rând, au renunţat la comoditate şi s-au pus pe construit iar anul ăsta vor culege primele roade ale muncii lor din ultimii trei ani.

Pentru că vor ceva nou, modern şi curat, au numit proiectul care va revoluţiona ţara, Noua Românie. Nu primesc traseişti politici, nici oportunişţi şi nici pe cei care au interese personale sau de grup. Sunt bineveniţi în PNR toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani şi care cu adevărat îşi doresc o schimbare. Şi nu doar îşi doresc ci vor să se şi implice în limita timpului lor disponibil pentru a şi realiza această schimbare pe care milioane de români şi-o doresc de 28 de ani dar nu au curajul să treacă de la vorbe la fapte.

Noua Românie a fost fondat de la zero de patru tineri sături să stea pe margine şi să asiste neputincioşi la ce se întâmplă în ţară. Au pornit patru la drum iar între timp au primit aproape 7000 de cereri de înscriere. Şi asta în condiţiile în care televiziunile nu vor să îi promoveze, nu vor să spună nimic despre partidul fenomen care creşte tot mai mult de la o zi la alta.

Televiziunile naţionale sunt aservite politic şi au primit “indicaţii” să nu spună nimic despre Noua Românie pentru ca acest partid să nu devină un fenomen de masă iar românii să se înscrie în număr tot mai mare. Însă, internetul este mijlocul prin care Noua Românie se face cunoscută în rândul românilor.

Mai presus de toate, cei care se alătură Noua Românie sunt iubitori de ţară, sunt dornici să-şi apere tradiţiile şi să lupte pentru dreptate socială, juridică şi dezvoltare economică.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor. Se va introduce principiul contributivităţii tuturor categoriilor socio-profesionale.

În plus, pentru că sistemul de justiţie nu funcţionează, PNR propune legi pentru reformarea reală a legilor din domeniul justiţiei şi implicit legea răspunderii magistraţilor. Toţi magistraţii care comit erori judiciare cu sau fără intenţie, trebuie să plătească.

PNR are în prezent 32 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, cinci în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi 21 în ţară, la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi, Reşiţa, Baia Mare, Arad şi Tîrgu Jiu.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.