Ministrul Dezvoltării Ion Ştefan, zis ministrul „grindă”, a comis-o din nou. Ministrul Liberal a avut un moment de delir naţional în direct la Realitatea Plus, la emisiunea moderată de fosta purtătoare de vorbe a lui Iohannis, Mădălina Puşcalău.

Ministrul „Grindă” a spus că el a vorbit cu oamenii din minister şi că şi ei sunt oameni, că au CNP, că se nasc s-au s-au născut, că au laptop-uri mici şi de aia nu pot lucra.

Ceea ce nu înţeleg eu, ceea ce nu înţeleg şi mi-e greu de acceptat şi stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister că ei sunt oameni, au CNP şi ei, sunt oameni ca şi noi cu mâini şi cu picioare, cu ochi şi n-au nicio problemă, se nasc sau sunt născuţi, vin la servici, se trezesc dimineaţa. Am avut în ultima perioadă dat fiind situaţia asta de urgenţă, lucrăm mult în telemuncă, lucrăm mult la distanţă şi-aşa mai departe. Şi am cerut să mărim ritmul de implementare a proiectelor, să semnăm, să investim să fluidizăm, să venim în sprijinul UAT-urilor, antreprenorilor, oamenilor care doresc să investească în România. Şi am chemat întreaga echipă de conducere la programul operaţional regional şi din din discuţiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici şi că calculatoarele lor sunt din nou mici, depăşite şi-aşa mai departe“, Ion Șefan, ministrul Dezvoltării.