Ministerul Tineretului și Sportului a primit o suplimentare de buget de 14 milioane de lei, în urma rectificării efectuate marți de Guvernul României.

În urma ședinței de guvern de astăzi, 28 Iulie 2015, care a vizat aprobarea rectificării bugetare, Ministerul Tineretului și Sportului(MTS) a obținut deblocarea a 10 % din bugetul pe anul 2015 (ca în anul precedent – 2014), precum și o  suplimentare bugetară de 14 milioane de lei.

”Ministerul Tineretului şi Sportului a solicitat o rectificare bugetară pozitivă în sensul rolului național prioritar acordat Sportului și Tineretului. Suplimentarea bugetară va fi distribuită atât pentru acțiuni sportive, cât și de tineret.

Mulțumesc colegilor din Guvern pentru deschidere, încredere și pentru faptul că acordă importanță domeniilor vizate de ministerul pe care îl conduc. Activitatea noastră este una comună și un rezultat pozitiv într-un domeniu atrage după sine alte rezultate, cel puțin la fel de benefice și în celelalte domenii și pentru întreaga Românie”, a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO.

Rectificarea bugetară pozitivă reprezintă o premieră în decursul ultimilor ani pentru Ministerul Tinretului și Sportului.