Costel Comana, proprietarul companiei de transport feroviar, RegioTrans, s-a sinucis miercuri, în toaleta unui avion al companiei columbiene Avianca, care efectua o cursă pe ruta Bogota – Costa Rica.

Costel Comana plecase din Brazilia, împreună cu o româncă. La Bogota, cei doi s-au îmbarcat la bordul zborului LR 697 operat miercuri de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose.

Avionul de linie a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României).

În drum spre Costa Rica, Costel Comana a plecat la toaletă și nu s-a mai întors. Femeia a devenit agitată în momentul în care a văzut că afaceristul nu mai revenea de la toaletă.

Pasagerii aflați în avionul companiei columbiene Avianca, au ajutato pe româncă să deschidă ușa toaletei și l-au găsit pe Costel Comana, mort.

Costel Comana, în vârstă de 53 de ani, se număra în anul 2011, pritnre cei mai bogați 500 de români, potrivit topului Forbes, cu o avere estimată la 32 de milioane de euro.

Costel Comana deținea companiile feroviare Regiotrans şi RC-CF Trans.
Numele lui Costel Comana apare într-un dosar al DNA, împreună cu un director din Ministerul Transporturilor.