Sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars se gătește grecește, dar se vorbește românește! Mihalis Dumitrache și Ionuț Galani se întrec în bucătăria lui Nicolai Tand de la Antena Stars pentru a vedea cine e mai priceput la gătit feluri de mâncare grecești.

Deși provine dintr-o familie mixtă, (mama lui a fost grecoaică, iar tatăl, român), Mihalis a vizitat Grecia abia la vârsta de 14 ani. Acolo a mers însă la facultate, unde a învățat nu doar carte, ci și să prepare mâncăruri internaționale de la colegii lui străini. „De la spaionili am învățat să fac sangria, de la englezi, fish and chips”, își amintește el amuzat. Tot la „Star Chef”, Mihalis va povesti cum de a fost posibil să facă infarct deși era foarte tânăr și ce diete a ținut la viața lui.

Cu probleme de greutate s-a confruntat și rivalul său de la „Star Chef”, Ionuț Galani. El va spune însă că a reușit să slăbească 20 de kilograme pentru că merge la sală, nu mai mănâncă după ora 6 și evită pâinea. Tot în cadrul emisiunii de la Antena Stars, Ionuț va dezvălui cum și-a cunoscut soția și cum de a fost posibil să o ceară de nevastă după numai șapte zile.