Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor. Fecioarele au protecție divină

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor. Fecioarele au protecție divină
loading...

Mihai Voropchievici anunţă că în săptămâna ce vine, Fecioarele au protecție divină, Taurii și Balanțele au de purtat o bătălie, iată predicţiile runelor pentru toate zodiile: 

Berbec – Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, săptămâna viitoare. O multitudine de lucruri bune vin in viața lor.

Taur – Taurul e pus pe concert. Dezvoltă atitudini de uragan. Trebuie să se mobilizeze că sa susțină o mică bătălie. O treceți ușor dacă sunteți calmi.

Gemeni – Își fac bagajele pentru că aveți o săptămână în care puteți să vă detașați. Bagajele să fie pregătite la ușă.

Rac – Au o săptămână de favoruri, ceva bănuți. Pot primi un cadou minunat.

Leu – Leul e pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Va avea o săptămână de fericire.

Fecioară – Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

Balanță – Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

Scorpion – Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri.

Săgetător – Abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica: umblați la cutia cu diplomație, lăsați răutatea dacă ați fost mai rău, deveniți mai bun – fiți mai buni, dacă e cazul.

Capricorn – Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu. E momentul să acționați!

Vărsător – Pentru Vărsători se produce un salt rapid calitativ în existența lor. Cine știe, poate câștigați la loto.

Pești – Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Categorii: LIFE

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro