Mihai Voropchievici prezintă horoscopul runelor. Fecioarele au protecție divină

Mihai Voropchievici anunţă că în săptămâna ce vine, Fecioarele au protecție divină, Taurii și Balanțele au de purtat o bătălie, iată predicţiile runelor pentru toate zodiile: 

Berbec – Trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore, săptămâna viitoare. O multitudine de lucruri bune vin in viața lor.

Taur – Taurul e pus pe concert. Dezvoltă atitudini de uragan. Trebuie să se mobilizeze că sa susțină o mică bătălie. O treceți ușor dacă sunteți calmi.

Gemeni – Își fac bagajele pentru că aveți o săptămână în care puteți să vă detașați. Bagajele să fie pregătite la ușă.

Rac – Au o săptămână de favoruri, ceva bănuți. Pot primi un cadou minunat.

Leu – Leul e pus pe fapte mari. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Va avea o săptămână de fericire.

Fecioară – Fecioara intră într-o săptămână de protecție divină totală. Runa care a ieșit pentru ele este una de protecție împotriva forțelor malefice, a gândurilor rele și a deochiului.

Balanță – Balanțele sunt și ele puse, ca și Taurii, să susțină o mică bătălie. Toate nemulțumirile adunate vor ieși la iveală. Nu vă îngrijorați – totul se rezolvă.

Scorpion – Trebuie să scoată secretele la iveală. Rezolvă toate problemele din familie numai antrenând o discuție sinceră cu ceilalți membri.

Săgetător – Abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica: umblați la cutia cu diplomație, lăsați răutatea dacă ați fost mai rău, deveniți mai bun – fiți mai buni, dacă e cazul.

Capricorn – Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, la serviciu. E momentul să acționați!

Vărsător – Pentru Vărsători se produce un salt rapid calitativ în existența lor. Cine știe, poate câștigați la loto.

Pești – Rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante.