Chiar dacă fiecărui semn zodiacal îi corespunde o anumită lună din an, nu înseamnă că aceasta este întotdeauna și cea mai norocoasă pentru acei nativi. Numerologul îți spune care este luna ta norocoasă în funcție de zodie.

Berbec – Aprilie este luna în care te vei simți foarte încrezător și stima de sine îți va fi în continuă creștere. Așadar, profită de această lună!

Taur – Dacă te simți creativ, septembrie este luna în care vei străluci. Septembrie este luna în care vei putea arăta că ai înclinație spre artă.

Gemeni – Pentru tine, Mai este o lună foarte bună, mai ales spre sfârșitul ei. Ca atare, sunt mari șanse să apară oportunități în planul dragostei.

Rac – Să știi că ești un nativ norocos. Ai două luni norocoase. Îți va fi bine și în iulie, dar și în septembrie. Te așteaptă lucruri incitante, așadar, profită de ele!

Leu – Norocul te întâmpină încă de la începutul anului. Februarie îți aduce un val de energie creativă. Profită de acest timp pentru a-ți etala talentele și pentru a străluci!

Fecioară – Septembrie este luna ta norocoasă. Este o lună destinată noilor începuturi, creionării unor noi planuri ce pot fi duse la îndeplinire până la finele anului.

Balanță – Așteaptă până în primăvara fiecărui an pentru câteva reînnoiri interesante în viața ta. Aprilie este luna dedicată dragostei!

Scorpion – Va trebui să aștepți până la sfârșitul verii pentru a avea noroc. Sfârșitul lunii august este momentul potrivit pentru atingerea scopurilor stabilite.

Săgetător – Astrele se aliniază, în cazul tău, la începutul anului. Așadar, luna ta norocoasă este ianuarie.

Capricorn – Și ție îți va surâde începutul fiecărui an! Ianuarie te pune în evidență, lăsându-i pe alții să-ți aprecieze eforturile.

Vărsător – Vrei un sfat? Nu dormi în a doua lună a anului! Februarie are planuri mari cu tine!

Pești – Ai parte de două luni norocoase în fiecare an. Așadar, februarie aduce un plus de noroc felului în care visurile tale pot deveni realitate. În plus, iulie permite creativității tale să plutească.