Runele au pregătit în luna decembrie, predicţii interesante pentru fiecare zodie în parte. Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru ultima lună din anul 2017.

BerbecAre protecție divină. Nativii din această zodie sunt protejați de deochi și de atacuri agresive din toate zonele. Sunt sub protecţia divină.

TaurTaurul are o lună în care i se recomandă automat să lase grijile de starea de sănătate a unor rude a unor prieteni, să lase grijile deoparte și să se relaxeze. Este ultima lună şi dacă se relaxează intră în nou an cu altă forţă.

GemeniAu o lună de mici bătălii, toată luna vor fi în alertă şi stare de tensiune, dar se rezolvă totul dacă vor ști să rămână calmi.

RacNativii din rac au o suită de schimbări majore. Darurile moşului încep chiar de la începutul lunii decembrie.

LeuTrebuie să dea dovadă de forţă, de putere şi rezistență pentru că au muncit tot anul şi au consumat. Pe ultima sută de metri nu au terminat terminat toate problemele. Sunt foarte explozivi şi foarte explozivi şi toate energiile se consumă. Trebuie să se revigoreze şi să îşi reîncarce energiile.

FecioarăLa sfârşit de an vin schimbări masive, ori în domeiul locului de muncă, ori cu locuinţa. E posibil să se mute dacă au avut bani şi au plătit un sejur, cred că pleacă înainte de Crăciun şi se întorc după Sf. Ioan.  Sau se pot muta într-o casă nouă.

BalanţăMai au nişte suişuri şi coborâşuri. Luna decembrie este luna adevărurilor. Secrete ascunse ies la iveală. un adevăr important care vă poate marca viaţa sau vă poate schimba.

ScorpionE un alai de Moş Crăciun la voi, câştigaţi pe toate planurile. Sunteţi nişte învingători.

SăgetătorLa final de an i se atrage atenţia să îşi consolideze poziţia şi în familie, şi acasă şi la servici.

CapricornSunt sfătuiţi să lase de-o parte toate grijile, toate fricile, toate problemele legate de trecut, anul nou la ei începe în decembrie, pregătiţi-vă de un an mult mai bun.

VărsătorVărsătorii, a dat „necazul” peste ei. A intrat şi a 13-a lună, luna cadourilor. Beneficiază de cadouri, de sume de bani, sunt cei mai favorizaţi afectiv şi material, să le dea dumnezeu şi dragoste. Sunt veşti bune pentru ei.

PeştiNativii din peşti au luna în care încep să se revigoreze, o lună în care cresc valorile şi sufleteşti, psihologice şi fizice, din toate punctele de vedere. Semne bune anul are pentru Peşti.