Mihai Trăistariu acuză fraude la televotingul Eurovision

Mihai Trăistariu lansează acuzaţii foarte dure la adresa TVR cu privire la Selecţia Naţională Eurovision 2018. Artistul susţine că votul a fost trucat în favoarea trupei The Humans cu complicitatea Casei de discuri care îi reprezintă.

Mihai Trăistariu, prin itnermediul unei postări pe pagina sa de facebook, spune că se aştepta la u astfel de rezultat la Eurovision întrucât reprezentanţii României nu au avut niciun show şi că piesa nu era potrivită pentru un astfel de concurs.

Artistul susţine că la Selecţia Naţională Eurovision, TVR a trucat voturile pentru ca The Humans să câştige.

Am urmarit semifinalele Eurovision. In seara asta, Romania nu s-a calificat in finala. Din 1996 nu ni s-a mai intamplat asa ceva. Asta se intampla cand lasi votul la intamplare fara mana unor specialisti …???? Din pacate, publicul romanesc nu este fan Eurovision. Si-atunci, el, publicul, neurmarind fenomenul voteaza la plesneala ori la cea mai mica influenta venita din exterior. Piesa celor de la ” The humans ” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Insa … unde e refrenul ? Piesei ii lipseste un refren fredonabil. Azi dimineata, la casele de pariuri din Europa, tara noastra era pe locul 37 din 42. Inseamna ca, dupa primele repetitii, chiar n-au adus niciun plus ca sa urce in clasament in ochii publicului. Inca ceva … De ce vad aceeasi lene de a incropi un show fain pe scena ? Cum sa te duci cu … nimic ? Cum sa te prezinti acolo cu acelasi show pe care l-ai avut si la selectia nationala ? Ce e asa greu sa gasesti o idee ? Asta se intampla cand nu castigi pe bune ! Pierzi mai mult decat ai fi castigat daca ajungeai pe locul al II-lea, la finala romaneasca. E enervant la culme ca, in ultimii ani, isi baga nasul si in Eurovision casele de discuri. L-au STRICAT si pe asta. Dupa ce, de ani de zile, isi impart premiile intre artistii lor la asa zisele Premii muzicale, acum au furat adevaratilor muzicieni si Eurovisionul. Da, sunt revoltat ! Pentru ca, la Finala romaneasca, timp de 57 de minute trupa The humans era cu 500 de voturi in spatele locului doi. In ultimele 3 minute au crescut cu 1000 de voturi si au castigat. In ultimele 3 minute, dupa ce au stat 57 de minute pe locul 2. Matematic, e imposibil. Nu stiu cine a facut magaria dar faptul e consumat ! Concluzia e simpla : ” CAND ITI BATI JOC DE CONCURS SI DE CONCURENTI, UNIVERSUL ISI BATE SI EL JOC DE TINE. PENTRU CA TOTUL IN VIATA SE INTOARCE CA UN BUMERANG. ” Nu mai vorbim de cei doi concurenti de la Selectia Nationala despre care toata lumea a aflat deja ca si-au cumparat cartele cu miile, in speranta ca vor pacali votarea. Si tot n-au reusit pentru ca Tvr a avut grija sa nu le bage voturile. Aici e o comedie intreaga. ???????????? Mai are vreun sens sa incerci sa concurezi pentru Romania la anul ? Categoric NU ! Sunt atatea tari curate la capitolul Eurovision. Imi pare rau pentru romani si pentru Romania. Noi nu meritam asta. Chiar meritam ceva mai bun. ????????????”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de facebook.

România a ratat joi seară, calificarea în finala Eurovision din 10, desfăşurată la Lisabona în Portugalia. Trupa The Humans nu s-a clasat în primele zece ţări în cea de-a doua semifinală Eurovision.