Jurații iUmor au avut parte de o seară plină de emoții, după ce în ediția trecută concurenții i-au trecut de la ”roast” la declarații de dragoste! 

Invitat special în acest sezon, Doina Teodoru și-a adus și o versiune mai mică, dar cel puțin la fel de acidă, în persoana micuței Sara Șmighelschi, cea care s-a dovedit la fel de nemiloasă și în sezonul nouă Next Star, când i-a luat la ”roast” pe jurații Dorian Popa, Pepe și Lidia Buble.

În continuare, fost finalist în sezonul 2, Gheorghe Țintă i-a mitraliat pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu o serie de glume scurte, însă nu toate și-au găsit ținta. Astfel, George a primit cele două voturi de la Delia și Cheloo și are o nouă șansă de a ajunge în finală.

Tocmai din Statele Unite ale Americii, fântânile umane de la ”Human Fountains” mărturisesc că au o atracție aparte pentru apă, astfel că a devenit elementul central al numărului lor de la iUmor. Așa că, îmbrăcați la costum, acompaniați de muzică clasică, cei trei tineri au început să scuipe apă în sincron, asemeni unor fântâni arteziene. ”Un moment plin de hidratare, mi-a plăcut foarte mult!”, a spus Delia amuzată, în timp ce Bendeac a vrut să exerseze și el tehnica. ”Ei au fost fântâni arteziene, iar Bendeac a fost aspersorul care udă iarba!”, a spus Cheloo ironic, acesta mărturisind și că nu a fost foarte amuzat de numărul lor. Astfel, ”fântânile umane” au primit două voturi pozitive și promit că ar avea și mai multe de arătat dacă ajung în finală.

Cu multă încredere în el, Ionuț Bolohan a venit cu gândul direct la finală, însă elanul său a fost oprit de cei trei jurați. ”Înainte să spui tot acest număr, nu te-ai gândit mai bine totuși? Mi-ai stricat starea!”, a spus Mihai Bendeac deranjat de numărul slab. ”Ce să spun… a fost simplu, dezgustător și la obiect”, a spus și Cheloo, iar Ionuț  a primit trei voturi negative și a pierdut orice speranță de a ajunge în finală.

Frumoasa Iuliana Călinescu a fost greu de recunoscut după ce a apărut pe scenă acoperită de bandaje și a susținut un discurt ironinc la adresa domnisoarelor care recurg la prea multe operații estetice. ”Ea este una dintre cele mai puternice fantezii deochiate în lumea noastră, a actorilor! Este considerată această superbitate absolută! E frumoasă și e mișto ea, așa! Cred că ea este foarte aproape de cum ar putea sa fie o femeie la care să spun: ”Mă, ia să mă opresc și eu puțin…” Cred că ea ar trebui studiată, e ireală!”, a mărturisit Mihai Bendeac după ce actrița și-a încheiat sceneta și a renunțat la bandaje. Iuliana a primit două voturi, dar nu și pe cel al lui Cheloo. ”Eu sunt simplu, am apreciat cele câteva glume bune, dar numărul a fost scurt”, a spus acesta.

Cu adevărat o surpriză a fost Alina Handuc, cea care a venit și în sezonul trecut tocmai din Viena pentru a-și întâlni iubitul – pe Mihai Bendeac. Dacă data trecută cererea sa în căsătorie a rămas fără un răspuns, acum a investit și mai multe eforturi. ”Acum vreau să fiu mai romantică, m-am aranjat, sunt sexy! Poate e dragoste de la a doua vedere”, a spus Alina, care l-a așteptat în backstage pe Mihai, cu petale de trandafir și șampanie. Fâstâcit, Mihai Bendeac a ciocnit un pahar cu Alina și a încercat să îi explice că nu este disponibil. ”Eu apreciez și drumul, și efortul, dar trebuie să înțelegi că sunt un bărbat luat”, a spus acesta.

Numărul de improvizație ales de Impro Silver nu a reușit să împresioneze jurații oricât de mult și-ar fi lăsat imaginația liberă. ”Nu am văzut în viața mea un asemenea haos! Nu am cum să râd dacă nu înțeleg nimic!”, a spus Mihai Bendeac, în timp ce colegii săi au fost la fel de vehemenți, astfel că Impro Silver a primit trei voturi negative.

Cunoscut juraților din sezonul 1, Alexandru Țiproc a revenit la iUmor pentru a-și prezenta noile sale invenții. De această dată este vorba despre o orchestră care le-a afectat auzul celor trei. ”Mie mi-a plăcut, a fost o îmbinare între mecanică și tehnică”, a spus Cheloo, însă Bendeac nu i-a împărtășit viziunea colegului său: ”Mi s-a părut îngrozitor, nu poți să stai mai mult de trei minute la un astfel de concert”. Cu toate acestea, Alexandru Țiproc a primit două voturi pentru originalitate, astfel că are șansa de a ajunge în finală.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!