Duminică seara, când Antena 1 difuzează cea de-a opta ediție a emisiunii iUmor, Mihai Bendeac este scos din minți de un concurent. Pe tot parcursul momentului său, Mihai Bendeac face fețe-fețe, iar Cheloo își pune deseori mâinile în cap.

Numai Delia nu va părea deranjată de ceea ce se întâmplă pe scenă. La finalul momentului, Mihai Bendeac va răbufni și-și va spune cu sinceritate părerea: „Arta circului este o artă. Consider că dumneavoastră sunteți o jignire pentru ceea ce înseamnă clovn”. Mai mult decât atât, vizibil deranjat de atitudinea  lui, Mihai Bendeac îl va acuza pe concurent de agresivitate „Ai un talent uluitor de a agresa publicul.” Parcă nevenindu-i să creadă că momentul său nu a fost apreciat, concurentul va răbufni și-l va persifla pe Mihai spunându-i că nu e capabil să aprecieze un moment artistic care se bucură de succes oriunde este prezentat. „Ceea ce faci tu este o mizerie ordinară. Jignești orice. Ești o jignire la adresa teatrului!”, îi va da replica Mihai Bendeac, acuzându-l totodată de indolență și tupeu maxim. Pentru că nu știe să accepte o critică și vorbește întruna peste el, cu tonul foarte ridicat, Mihai Bendeac își iese din fire și după alte câteva vorbe dure părăsește platoul pentru a se calma. Cheloo este și el de părere că momentul prezentat a fost mizerabil și-i dă dreptate lui Bendeac. „Ce-a făcut azi a fost la limita prostiei!”, va fi de părere Cheloo.

Ce anume a făcut clovnul de-a reușit să-l enerveze atât de tare pe Mihai Bendeac și ce părere a avut Delia despre întregul moment, telespectatorii vor afla duminică, 20 noiembrie, de la ora 20.00, în timpul celei de-a opta ediții a amisiunii iUmor. Și tot atunci vor vedea și cine se ține de glume și-i toarnă sare în cafea lui Mihai Bendeac.