Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie şi multe altele ce nu de puţine ori i-au lãsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fãrã replicã.

Ce s-a întâmplat însã în cea de-a cincea ediţie a show-ului, difuzatã marţea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, întrece orice imaginaţie.

Viorica Pãunescu, o doamnã de 66 de ani din Râmnicu Vâlcea s-a prezentat in faţa juriului plinã de încredere în forţele proprii: „Mi s-a spus cã semãn cu Shakira”, le-a mãrturisit ea prezentatorilor, iar juraţilor le-a dedicat câteva versuri. Sala a fost în delir în momentul în care i-a spus lui Bendeac cã îşi doreşte de la el nici mai mult, nici mai puţin decât un sãrut fierbinte. Deşi colegii de juriu n-au crezut nicio secundã cã va da curs chemãrii, Bendeac s-a îndreptat cãtre concurentã, spunându-i „Doamnã, o viaţã avem!” şi a sãrutat-o.

„Nu toatã lumea poate sã faca asta, Avem dovada faptului cã Bendeac are un simţ al umorului dus la extrem!”, a spus Cheloo la testimonial, iar Bendeac a recunoscut şi el: „Între noi fie vorba, când m-am ridicat de la masã nu mã aşteptam nici eu cã se va întâmpla treaba aia!”, dar a completat: „Nu regret nicio secundã ce s-a întâmplat între noi. În viaţã nu e bine sã trãieşti cu regrete!”, a mai spus actorul. Momentul s-a încheiat cu remarca celui mai dur membru al juriului: „M-aţi fãcut sã mã înroşesc!”, a pus Cheloo, în ropotele de aplauze ale întregii sãli. Ce au votat juraţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

bendeac sarut batrana