Un concurent iUmor i-a trezit amintiri din copilărie lui Mihai Bendeac, însă comparația nu l-a pus Ionuț Coman într-o lumină tocmai bună.

Mai exact, concurentul s-a găsit în imposibilitatea de a recita primele două versuri din poezia ”Luceafărul”. Oricât de simplu ar putea părea de pronunțat „A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată”, emoţiile şi-au spus cuvântul, iar Ionuț a reușit să stâlcească poezia în mai bine de 20 de moduri, lucru care i-a amintit lui Mihai Bendeac de străbunica lui.

Exact așa încercam să o învăț pe străbunica mea să spună <teleenciclopedia>! Nu a reușit femeia asta în zeci de ani să pronunțe <teleencicopedia?! Ajunsesem să o luăm pe silabe <te – le – en- ci – clo – pe – dia>. Și apoi încercam grupat: <tele – enci – clopedia! <Clopodia>, zicea ea! Femeia nu a reușit o viață întreagă să pronunțe un cuvânt”, a povestit Mihai Bendeac amuzat.

Trecând de problemele lingvistice, telespectatorii vor afla duminică, de la ora 21.00, cum au apreciat jurații prestația artistică a lui Ionuț Coman sau ”acest Elvis autohton”, cum a fost botezat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

În cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor”.

Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor în fiecare duminică, la Antena1.