De ziua lui, Mihai Bendeac scrie pentru noul sezon „În puii mei”, ce va începe în curând la Antena 1.

În această primăvară,  Mihai Bendeac revine în grila Antenei 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”. Realizat în regim cinematografic, noul sezon va depăsi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decol real, autentic.

De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.

De câteva zile, Mihai Bendeac, alături de colegii săi de la „În puii mei” a început filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii şi, ca de fiecare dată, actorul îşi dedică tot timpul acestora. Când nu filmează, scrie tot pentru emisiune şi nici măcar de ziua sa de naştere acesta nu face excepţie. Astfel că astăzi, deşi nu are programată nicio filmare, Mihai şi-a dedicat ziua scrierii scheciurilor „În puii mei”. Şi aşa cum şi-a obişnuit deja toţi prietenii, Mihai Bendeac păstrează tradiţia şi în acest an şi îşi închide telefonul mobil de ziua lui, rezervându-şi tot timpul doar pentru el.

“În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul „În puii mei!” este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.