Mihai Bendeac a înregistrat o piesă cu Gabriel Cotabiță pentru prima ediție „In puii mei” difuzată de Antena 1 pe 30 noiembrie.

Luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30, „In puii mei” revine la Antena1. Pentru prima ediție din cele 4 ce vor fi difuzate în acest an, Mihai Bendeac vine cu o super surpriză: un duet cu Gabriel Cotabiță.

Momentul pregatit de cei doi este o parodie a piesei „Eternitate” a lui George Nicolescu, parodie care se referă la traficul infernal din București. Întâmplarea face ca imediat după înregistrarea piesei, Mihai să afle pe propria piele ce înseamnă „eternitatea” în trafic: a ajuns la „performanța” de a face un drum de 30 de minute în nu mai puțin de 3 ore!

Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de bază ale celui mai așteptat show de comedie.

„În puii mei 2015” nu este o „aceeași Mărie cu altă pălărie”. Ca să vă faceți o idee despre felul în care se întâmplă lucrurile, zeci de oameni lucrează ore în șir, zilnic, cu pasiune, pentru „În puii mei”. Uneori, câte 5-6 ore pentru 1-2 minute de material filmat. Măcar din acest punct de vedere, merită să vedeți premiera acestui show”, marturisește Mihai Bendeac.

„In puii mei” revine la Antena 1 cu o ediție specială luni, 30 noiembrie, de la ora 20:30.