Antena 1 pregătește pentru această toamnă un serial de comedie, “Băieți de oraș”, care-l are drept protagonist pe actorul Mihai Bendeac.

Serialul va fi difuzat în continuarea show-ului „În puii mei”, şi îi va avea în centrul acțiunii pe Roby, Daniela, Malone, Gina, Dorian, Renatta, Roboțelu’ și Versace, persoaneje deja bine cunoscute publicului, care se despind de „În puii mei” și își continuă și dezvoltă povestea în această nouă producție.

Temele abordate sunt  cât se poate de actuale și parodiază viața „băieților de oraș”.

Este primul serial din viața mea, ceva diferit de tot ceea ce am făcut pănă acum. Vorbim despre o lume colorată, o lume a personajelor”, a declarat Mihai Bendeac.

Actorul este extrem de încântat de actorii tineri cu care lucrează și de felul în care au decurs lucrurile până acum.

Vlad Drăgulin în rolul lui Malone este absolut genial. Am momente când, deși îl interpretez pe Roby, mă trezesc devenind, efectiv, spectator în timpul dublelor. Micutzu in rolul lui Dorian e delicios. Anca Dinicu a dus imbecilitatea Ginei într-o zonă suprarealistă. Lorena Luchian si Doina Teodoru creează două personaje superbe: Daniela și Renatta. Plus un actor care nu joacă rolul Roboțelu’, țigănușul depedent de păcănele și pariuri. Nu-l joacă. Chiar e personajul. Lucrez cu niște oameni minunați. Iar membrii echipei  de producție, care muncesc enorm, se comportă ca niște eroi, lucru pentru care le mulțumesc. Oamenii ăștia nu fac televiziune. Fac deja film din scenariul acestui serial”, a mai adăugat Mihai.

Serialul va avea în mod constant și apariții periodice ale unor nume de  rezonanță în lumea televiziunii, a filmului sau a teatrului.

baieti-de-oras-logo