Mihaela Rădulescu a șocat audiența vineri seară la Pro TV, în prima ediție a sezonului cinci a emisiunii ”Românii au talent”, unde participă în calitate de jurat.

Florentin Hriscu, un student în vârstă de 21 de ani din Iași, a avut parte de experiența vieții lui la Românii au talent.

După ce a uimit juriul cu un dans incredibil de șocant, tânărul student a fost răsplătit în mod original de Mihaela Rădulescu.

Florentin a cerut ajutorul a doi bărbați și a unei fete. Mihaela Rădulescu s-a oferit să vină pe scenă și să-l ajute pe tânăr, împreună cu Pavel Bartoș și Smiley.

După numărul original, cu tente sexuale, și sărut pe gâtul lui Bartoș, Florentin Hriscu a dat-o pe spate pe Mihaela Rădulescu care nu s-a putut abține și l-a sărutat pe buze pe studentul moldovean.

“A fost un moment delicios. Mie mi-a placut, sper ca i-a placut si lui”, a declarat Mihaela, la final.

Sărutul l-a adus pe student în pragul leșinului, acesta declarând în culise că simte că are nevoie de un medic, pentru că totul a fost wow.

Sărutul a venit după ce tânărul a explicat juraților ce a fost cu sărutul lui Bartoș, dezvăluindu-și tricoul pe care stătea scris: “Sărutul este limbajul iubirii. Vino și vorbește-mi”.

Cei patru jurați, Andra, Mihaela, Bebe Cotimanis și Andi Moisescu, au aplaudat la scenă deschisă prestația lui Florentin și i-au dat patru de DA.

După care, Mihaela Rădulescu a mai făcut un lucru extrem de savuros. Uluită de dansul în făină al unei concurente rusoaice din Republica Moldova, jurata a mers la finalul evoluției, pe scenă, alături de concurentă cerându-i să o învețe să se tăvălească prin făină.

Și după ce a gustat făina de pe degetele rusoaicei Yeva Shiyanova și apoi a lins-o pe mână, Răduleasca s-a tăvălit prin făină în aplauzele frenetice ale publicului.

raduleasca sarut concurent