Mihaela Buzărnescu, scoasă în scaunul cu rotile de pe terenul de tenis

Mihaela Buzărnescu a părăsit terenul de joc, de la Montreal, în scaunul cu rotile, cu piciorul drept bandajat până la genunchi şi cu ochii în lacrimi, în aplauzele spectatorilor. Elina Svitolina s-a calificat astfel în optimi de finală.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat miercuri seară, în setul trei la partidei cu Elina Svitolina. Românca şi-a luxat glezna şi s-a prăbuşit pe cimentul canadian. Buzărnescu a început să urle de durere strângând să vină medicul.

Arbitrul de scaun a cemat de îndată echipa medicală în timp ce Elin Svitolina a dat dovadă de fair play, venind cu o pungă cu gheaţă încercând astfel să o ajute pe româncă.

Echipa medicală i-a acoirdat primul ajutor româncei, administndu-i calmante şi bandajândui priciorul drept. Românca a fost scoasă de pe teren cu ajutorul unui scaun cu rotile, cu ochii în lacrimi, în aplauzele celor prezenţi în tribune.

Svitolina câştigase primul set cu 6-36, apoi, Buzărnescu a câştigat setul secund în tie break cu 7-6(7-5), iar în setul trei a condus cu 3-0. Accidentarea s-a produs la scorul de 4-3 pentru Svitolina, pe serviciul româncei.

Din cauza acestei accidentpri, Mihaela Buzărnescu ar putea rata US Open şi întreg sezonul de toamnă din circuitul WTA.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!