Mihaela Buzărnescu a făcut primele declaraţii după groaznica accidentare suferită miercuri seară în timpul partidei de la Montreal, disputată cu Elin Svitolina. Românca răbufneşte şi îi contrează pe cei care îşi dau cu părerea despre accidentarea sa.

Mihaela Buzănrescu este supărată pe cei care spun că ea s-a accidentat din cauza numărului mare de partide jucate în ultimul an. Buzărnescu îi contrazice pe tatăl ei şi pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu care au susţinut că multele meciuri disputate în acest sezon au dus la entorsa de la glezna dreaptă.

Este aberant. Văd că își dau toți cu părerea prin țară. Eu am fost pe teren, nu ei. În plus, tatăl meu este la București, nu este aici, cu mine. Terenul era umed și am alunecat, după care mi s-a oprit piciorul”, a spus Buzărnescu citată de Libertatea.

medicul Pompiliu Popescu consideră că accidentarea nu este una gravă și pare să fie o leziune de ligament anterior.

„Se pare că este vorba despre o leziune de ligament anterior, după ultima mișcare făcuta cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni, nu pare ceva grav. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce, din acest motiv a urlat aseară”, a declarat Pompiliu Popescu, la „Digi Sport Matinal”.

Mihai Buzărnescu susţine că fiica sa ar urma să rateze următoarele două turnee, de la Cincinnati și New Haven și să revină pe teren la US Open.