A treia oară a fost cu noroc. Mihaela Buzărnescu a reuşit duminică noapte, cea mai mare performanţă din carieră: a câştigat primul său titlu WTA şi nu orice titlu, ci unul premier. Românca şi-a adjudecat în premieră trofeul turneului de la San Jose.

Mihaela Buzărnescu continuă să uimească lumea tenisului mondial cu performanţele sale. Duminică, românca s-a impus autoritar, în finala de la San Jose, în faţa grecoaicei Maria Sakkari.

Românca, la prima sa participare la turneul de la San Jose a executat-o rapid pe Maria Sakkari. Grecoaia a reuşit să ştige un singur game în tot meciul care a durat doar o oră şi 13 minute de joc, încheindu-se cu scorul de 6-1, 6-0.

Este cea de-a treia finală WTA pentru Buzărnescu în 2018 după cele două pierdute la Hobart şi Praga.

Este de departe cel mai mare succes al carierei pentru Mihaela Buzărnescu care graţie celor 470 de puncte WTA, va urca de azi, pe locul 20 în lume.

Mihaela Buzărnescu va încasa şi un premiu fabulos în valoare de 136,695 dolari. Din SUA, românca va pleca azi la Montreal unde este calificată în primul tur al puternicului turneu din Canada.