Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast. Două echipe moderate de Micutzu se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roastși pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. Muzica ce va uni toate regiunile va fi asigurată de Loredana și invitații ei.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) va prezenta noua emisiune a Antenei 1 în care două echipe, formate din cei mai cunoscuți stand-upperi români ai momentului, se vor confrunta într-o luptă epică de râs, roast și stand-up ce are ca miză premiul ediției de 10.000 de Lei și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României. „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu. Echipele Pârșii Circumspecțiși Marmotele vesele, conduse de către  Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, vor străbate ţara în lung şi în lat şi se vor confrunta în glume ce au la bază chiar regiunile vizitate.

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu formează echipa Pârșii circumspecți, echipă ce se va confrunta în curând cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea,și ai cărei membrii sunt Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță. Cele două echipe vor vizita toate regiunile țării, vor urma tradițiile locurilor, vor duce la bun- sfârșit povocări și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin România.„Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o consideraucea mai amuzantă”, a declarat Cosmin Natanticu. „Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a dezvăluit căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea.

În fiecare episod, România are roast va ținti două regiuni pe baza cărora, cele două echipe vor face roast. Experiențele specifice regiunilor românești vizitate de Marmotele veseleși Pârșii circumspecțivor genera comedie, amuzament și roast-uri de calitate venite din partea celor mai în vogă actori de stand up ai momentului. România are rost va combina perfect roast-ul, tradițiile necunoscute și muzica tradițională specifică fiecărei zone, Loredana fiind desemnată să întrețină voia bună a emisiunii. Împreună cu Taraful Agurida și cu invitații săi, Loredana va face show live în cadrul fiecărei ediții în funcție de zona geografică abordată. „Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant și provocator în același timp. Vor fi momente artistice inedite și duete neașteptate care vor străbate toate zonele geografice românești și toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitați unul și unul, iar publicul va fi surprins de combinațiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana.

Cea mai nouă emisiune, România are Roast va fi difuzată în curând, la Antena 1.