Nu putem spune ca suntem de acord cu spionajul, dar uneori este nevoie sa utilizezi si cate un dispozitiv special pentru asta, asa cum sunt unele microfoane spion. Si daca in urma cu cativa ani probabil ca un astfel de aparat era ceva deosebit, astazi ele pot sa fie gasite cu destul de multa usurinta pe Internet.

Aceste mici dispozitive au evoluat foarte mult si au ajuns sa fie aproape imposibil de descoperit. Mai mult decat atat, ele pot sa fie montate oriunde in casa si pot sa ia diverse forme, astfel incat nimeni sa nu isi dea seama ca ele sunt montate.

Piata online este practic invadata de micile dispozitive spion si cele mai avansate dintre ele sunt capabile sa inregistreze ore intregi de conversatie. Exista si modele mai simple, care pot doar sa transmita, fara sa inregistreze, intre cele doua variante existand si diferente de pret.

Majoritatea acestor microfoane spion functioneaza prin wireless, asa ca indiciile pentru a le descoperi existenta sunt unele minore. Si foarte multe dintre ele sunt foarte bine ascunse in diverse articole de mobilier. Daca un ghiozdan cu microfon secret este mai usor de descoperit daca nu sta la locul sau, nu acelasi lucru se poate spune despre un ceas, un odorizant de camera, un prelungitor sau chiar o cafetiera cu microfon. Mici si “sub acoperire”, acestea nu atrag atentia nimanui si nu pot sa fie decoperite. Exista si variante portabile, instalate in ceasuri sau USB-uri, asa ca optiunile sunt foarte multe.

Pot sa apara si situatii in care este necesara utilizarea unuia

microfon spionPoate ca multi oameni nu s-au gandit vreodata ca ar putea sa fie nevoiti sa foloseasca microfoane spion, dar exista tot felul de situatii neplacute in care poate ca un aparat de acest gen isi gaseste utilitatea.

Vedem la televizor tot felul de cazuri in care fie bonele neglijeaza sau maltrateaza copiii, fie angajatii din casa nu isi fac treaba sau chiar fura. In acestea cazuri, un astfel de gadget, poate insotit si de o camera de supraveghere, este de mare folos si te poate scapa de o situatie pe care nimeni nu si-o doreste.

Noi spunem ca aceste microfoane spion trebuie sa fie utilizate intr-un mod responsabil fara a se abuza de ele. Avantajul este insa ca astfel de aparate se gasesc si, daca ai nevoie de ele, este suficient sa intri pe internet si vei gasi modele din cele mai diverse fara nicio problema.