Michel Kotcha, Cristina Bălan, Tomi Weissbuch și Tobi Ibitoye se vor duela pe 18 decembrie, în voci, în direct la Pro TV, în finala concursului Vocea României. Doar unul din cei patru pleacă acasă cu trofeul și cu cecul de 100,000 de euro.

Situație inedită la Vocea României. Loredana nu va avea niciun concurent în finală, în timp ce Smiley merge cu doi.

Loredana a rămas concurenți, după ce Antonio Fabrizi și Mihai Rait Dragomir au fost eliminați în semifinala de vineri seară.

Din cauza schimbării sistemului de concurs, Loredana intră în istoria Vocii României ca primul jurat care nu are niciun finalist.

Concurenții au intrat în duelurile încrucișate, iar câte unul din fiecare echipă a mers la departe.

Antonio Fabrizi a pierdut duelul cu Michel Kotcha, concurentul lui Smiley, în timp ce Mihai Rait Dragomir a fost a doua opțiune a publicului în duelul cu Cristina Bălan, concurenta lui Tudor Chirilă.

Dupa un prim duel incrucisat intre Michel Kotcha si Antonio Fabrizi, publicul si-a decis favoritul. Michel Kotcha, concurentul lui Smiley, merge în finală.

Tobi Ibitoye, concurentul lui Smiley, și Alex Florea, din echipa lui Moga, au fost ultimii în semifinală, iar favoritul publicului și cel care merge mai departe este Tobi Ibitoye.

Astfel că Smiley defilează în finală cu Michel Kotcha și Tobi Ibitoye, Moga cu Tomi Weissbuch iar Tudor Chirilă cu Cristina Bălan.

Săptămâna viitoare, pe 18 decembrie, va fi difuzată finala show-ului, când va fi desemnat marele câştigător, ce va pleca acasă cu 100.000 de euro.