Mesajul cutremurător transmis românilor de Arsenie Boca. Veți cădea din cauza fricii

Arsenie Boca, celebrul preot persecutat şi arestat de comunişti, continuă să aibă putere asupra românilor şi dincolo de moarte. Încă din timpul vieţii, preotul le-a transmis românilor un mesaj puternic din care cu toţii avem de învăâat.

În prag de sărbătoere, doi medici celebrii în România, Dumitru Constantin Dulcan și Constantin Necula, au vorbit recent în emisiunea Florentinei Fântânaru la Antena 3 despre rolul părintelui Arsenia Boca în viața românilor. Cei doi renumiți medici au venit cu o explicație a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veți cădea din cauza fricii. Frica e de la diavol. Nu vă fi frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmipare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne…”, le-ar fi transmis Arsenie Boca românilor.

Neurologul Dulcan a explicat cum iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze performanţe remarcabile, precum cele înfăptite de Arsenie Boca.

„Din miliardele de oameni care populează pământul la ora actuală, doar câţiva au aceste haruri. Aceste abilităţi de a şti, cum ştia părintele Arsenie Boca, totul despre tine, înainte de a îi spune. De la nume şi istoria personală, la ce boli urmează să faci şi sfaturi cum pot fi prevenite.

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asistă la înmormântarea mamei, fără să fie acolo în sine. Aceste performanţe pe mine ca om de cunoaştere ştiinţifică mă interesează să ştiu cum este posibil. Există o explicaţie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca şi alţii.

Este în acelaşi timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toţi cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoţia, cu sufletul din punct de vedere ştiinţific…

Institutul din California spune textual că inima are în jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emoţie. Emoţia pleacă din inimă, este transmisă creierului, care o decodifică în trăirile noastre. Aceşti oameni au trăit emoţia divină. Emoţia înseamnă în primul rând energie.

Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei, emoţia are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor. Evident, energia pozitivă. Bucuria, iubirea, acea energie fantastică emanată de creier, care pur şi simplu devine realitate. Aceeaşi realitate pe care dacă noi, ceilalţi am fi ştiut să o trăim de aceeaşi manieră, probabil că ajungeam la performanţe apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan.