Simona Halep a ales să scrie un mesaj emoționant pe contul său de Instagram pentru pentru antrenorul australian Darren Cahill. 

 Australianul nu a fost prezent la turneul de la Beijing, acolo unde Simona Halep a urcat pe prima poziție a clasamentului WTA.
După 5 zile, aș vrea să împărtășesc asta cu voi. Am avut un vis încă de când m-am apucat să joc tenis … să fiu numărul 1 în lume. Acum, acest vis este realitate și cuvintele sunt prea sărace ca să exprime cum mă simt. Știu că va fi foarte dificil să mă mențin, dar voi continua să muncesc și să joc tenis, fiindcă iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Aș vrea să îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost alături de mine în fiecare zi din 2015 încoace pentru a mă ajuta să răspund acelei provocări. Ești cel mai bun antrenor! E timpul pentru Singapore, altă provocare majoră. Sper la zile frumoase și acolo!„, a scris Simona, în limba engleză.

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, de la Singapore, 22-29 octombrie, competiție ce reunește cele mai bune 8 jucătoare ale lumii.