De 27 de ani îi votați fără să-i întrebați nimic. Le dați votul vostru, sperând ce de data asta nu vor mai fura. Dar de fiecare dată rămâneți cu un gust amar și vă vine să vă luați câmpii și să plecați departe în lume. Vă înțeleg, căci și eu tot român sunt. Tot în România trăiesc. M-am gândit și eu să emigrez în țările calde pentru un trai mai bun. Dar oare asta e soluția pentru România?

Să plecăm cu toții și să-i lăsăm să facă ce vor cu banii noștri, cu familiile noastre, cu țara noastră? Am spus NU, eu nu plec din România. Am spus că eu vreau să încerc să schimb ceva. Nu singur, ci împreună cu cei ca mine: dornici de schimbare, sătui de dat șpăgi și plocoane. Cu tineri, vârsnici, intelectuali, medici, care vor altceva, care vor cu adevărat o Nouă Românie. De doi ani lucrez alături de colegii mei la proiectul numit Noua Românie. Trecem peste problemele financiare, de timp, de gândire, ideologie, personalitate, ne unim forțele și priceperea pentru a oferi tuturor românilor o alternativă reală la actuala clasă politică. Lucrurile sunt simple dacă vrei să le vezi așa. Poți să schimbi multe dacă te implici.

Atâta timp cât stai pe margine, doar critici, analizeze ce fac unii și alții, dai în cap la cei care încearcă să fie altfel și apoi te duci și votezi tot PSD, PNL, PMP și mai nou USR, fii sigur că nu vei schimba nimic. Doar îi vei ajuta să se mențină în continuare la butoane. Nu mai fiți așa naivi și creduli. De ce oare vă place fă fiți mințiți la infinit? Câte țepe vă mai trebuie din partea lor ca să vă treziți la realitate? Sunt un om al faptelor, în fiecare zi fac ceva pentru binele nostru al tuturor. În fiecare zi muncesc pentru a dezvolta PNR, pentru a avea ce vota noi românii. Selectăm cu grijă membrii care aderă la Noua Românie, mergem pe omenie, bun simț, corectitudine, calități și principii pe care nu le mai regăsiți la restul politicienilor. Încercăm să formăm noi lideri politici care să ne reprezinte peste tot în lume. Tineri politicieni care să muncească pentru noi românii, nu împotriva noastră. Cred că putem să facem acest lucru, cred că putem găsi în România, români care să își dorească să iasă din comfortul lor și să se implice. Să-și asume responsabilități mari pentru a conduce țara, fără a se gândi cum să fure mai mult și mai legal.

Vă întrebați oare: Dar cine mai sunteți mă și voi? Ai cui sunteți? Cine e în spatele vostru? Vreți să veniți și voi la ciolan???

Vă răspund sincer și direct: suntem ai românilor sătui de corupția și bătaia de joc din țară. În spatele nostru stă munca asidură, gândurile bune și speranța că vom reuși imposibilul. Nu vrem la ciolan, majoritatea lucrăm la privat și din puținul nostru punem mână de la mână pentru a finanța și dezvolta PNR.

Vrem să facem ceea ce actualii politicieni nu vor: legi pentru popor, drumuri și autostrăzi europene, spitale și școli moderne, fără să ne luăm vreun ”comision”.

Dacă vreți să nu vă mai întrebați mereu unde se duc banii voștri plătiți către stat prin taxe și impozite, dacă vreți să nu vă mai mirați de ce se surupă autostrăzile construite cu sume exorbitante, la scurt timp de la inaugurare, NU ÎI MAI VOTAȚI TOT PE EI. Nu le mai girați incompetența și corupția. Rupe-ți odată acest cerc vicios format din indolență, nepăsare, frustrare și neîncredere.

Dacă vreți rezultate, nu mai stați deoparte. Implicați-vă. Acum aveți și unde. Nu mai fugiți de politică ca dracul de tămâie, căci altă soluție reală, legală și democratică, de a îndrepta lucrurile în România, nu mai există.

O minimă implicare înseamnă defapt un pas mare către SCHIMBARE. Hai să trecem direct la fapte. Vă invit cu toată inima să vă alăturați echipei Noua Românie și să puneți umărul la dezvoltarea acestui proiect care ne poate aduce acea schimbare pe care o dorim cu toții de 27 de ani de zile.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația în cuantum de 60 lei anual, se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie. Dacă dorești să vorbim direct, mă poți suna oricând. Telefonul Președintelui Noua Românie: 0721059141.

Români, treziți-vă odată până nu ne omoară ăștia pe toți, bucată cu bucată!!!