Un nou partid prinde tot mai mult contur în România. Construit de la zero de tineri care nu au mai fost în alt partid, Noua Românie se extinde rapid în toată ţara, spre nemulţumirea marilor partide. Actualii politicieni încep să se teamă de PNR întrucât tot mai mulţi români aderă benefol la acest proiect.

Nimeni nu a crezut în ei, nu au dat doi bani pe ei, iar acum sunt de neoprit, s-au extins în toată ţara şi chiar în Diaspora. Au crezut în acest proiect, au muncit zi de zi, în ultimii doi ani, au pus mână de la mână, iar acum sunt bucuroşi că minunea prinde contură şi că tot mai mulţi români doresc să li se alăture.

Nimeni nu a crezut că o mână de oameni pot declanşa o adevărată furtună în România şi să pună pe jar întreaga clasă politică. În timp ce partidele parlamentare îşi fac planuri cum să fure mai mult şi mai „legal”, PNR pune la cale o strategie naţională prin care să scoată oamenii la vot şi să-i facă să creadă că doar ei pot produce schimbarea.

PNR primeşte în rândurile sale doar pe cei care nu au mai fost în alte partide, cel puţin în ultimii şapte ani, traseiştii sunt refuzaţi, iar oportuniştii care caută umbrelă de vreme rea, nu au ce căuta.

PNR este locul unde se formează noii politicieni care să conducă România. Fondatorii PNR au dorit să creeze în România un partid în care milioane de români săc readă, să se implice, să pună umărul la dezvoltarea lui, pentru a nu se mai înşela la vot. PNR este proiectul născut din dorinţa de a schimba lucrurile în ţară, într-un mod real şi fără a fura, manipula sau prosti pe cineva.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Sebastian Popescu a avut curajul de a crea un partid de la zero în care să vină românii care nu au mai fost în alte partide, românii care vor cinste şi dreptate.

Noua Românie crede în schimbare şi la viitoarele alegeri europarlamentare, locale şi parlamentare, în sfârşit, românii, au alternativa, au cu cine vota, au pentru ce spera. Pentru prima dată în România se dezvoltă natural un partid curat, format din oameni de bună credinţă care vor cu adevărat o schimbare reală în România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.