Medicul Flavia Groşan, îngrozită: Cum ne am putut dezumaniza în halul ăsta!?

Flavia Groşan, medic pneumulog la Oradea, care a reuşit să vaccineze în ultimul an, mii de români bolnavi de coronavirus, se declară îngrozită de ce se întâmplă în ţară.

Medicul Flavia Groşan face apel la româââni să nu se mai lase dezbinaţi şi să nu se mai împartă în două tabere: vaaccinaţi şi nevaccinaţi. Doctoriţa spune că toţi sunt un suflet de om.

„Vaccinat, nevaccinat, este doar un suflet uman. Cum ne am putut dezumaniza in halul asta. Isuse Cristoase..”, a scris în urmă cu câteva ore pe pagina sa de facebook, unde 169.414 care o urmăresc.

Flavia Groşan, medic primar pneumolog la PneumoMed, a devenit cunoscută în România în această iarnă după ce a declarat presei că a vaccinat peste 1000 de români bolnavi de coronavirus, cu un tratament foarte ieftin şi eficient.

Medicul a fost la un pas de a-şi pierde dreptul de liberă practică după ce a dezvăluit cum se poate trata covidul fără intubare şi internare la ATI.

Mii de români au sărit în apărarea mediculi orădean şi atunci Colegiul Medicilor Bihor a dat în apoi şi doar i-a transmis să fie mai precaută în declaraţii publice.