Medicul Flavia Groşan face înconjurul României. Atacul mişelesc al realizatorului tv, Radu Tudor, i-a adus un val uriaş de simpatie şi susţinere, medicului pneumolog care a declarat presei că a tratat peste 1000 de pacienţi infectaţi cu COVID 19, cu doar 100 de lei, graţie unui tratament simplu şi eficient.

Atacul lui Radu Tudor şi convocarea la Colegiul Medicilor Bihor, au transformat-o pe Flavia Groşan într-un erou naţional.

Televiziunile se înghesuie să îi solicite interviu, mass media relatează pe larg despre activitatea sa medicală în pandemie, în timp ce unii colegi de breaslă o pun la colţ, o desconsideră şi o critică pentru ceea ce spune.

Jurnalista Florina Drăgulin, a creat joi, un grup de facebook intitulat „Alături de Flavia Groşan”, care până la redactarea prezentului articol a atins 52,000 de membri.

Creşterea este de-a dreptul fabuloasă. Tot mai mulţi români se înscriu în grupul de facebook pentru a-şi arăta susţinerea faţă de medicul orădean.

Toţi o susţin şi îi transmit mesaje de încurajare, mai ales când au aflat ce declaraţii a făcut Şefa Colegiului Medicilor din Bihor, care i-a transmis că riscă să fie suspendată şase luni.

Unii membrii ai grupului cer ca Flavia Groşan să fie numită Ministru al Sănătăţii. Iar alţii cer ca aceasta să lanseze un partid politic.

Cu un astfel de val de susţinere, Colegiul Medicilor din Bihor, în cazul în care va decide să o sancţioneze pe Flavia Gorşan, nu va face decât să toarne gaz pe foc.

Susţinătorii medicului Flavia Groşan sunt dispuşi să iasă în stradă pentru a o apăra de cei care îi vor răul şi vor să îi interzică să mai poată profesa.

Un lucru este cert, Flavia Groşan a devenit un fenomen naţional cu un impact colosal în rândul românilor, lucru care începe să deranjeze tot mai tare în rândul cadrelor medicale.