Aseara, la “Exatlon”, s-a disputat primul meci international, unul dintre cele mai asteptate confruntari ale anului, in care concurentii tarii noastre i-au intalnit pe terenul din Republica Dominicana pe reprezentantii Exatlon Ungaria.

Faimosii si Razboinicii si-au unit fortele si au reprezentat Romania intr-un meci spectaculos, plin de emotie si adrenalina, in care nici tensiunile nu s-au lasat asteptate. Finaluri de infarct, accidentari dureroase, puncte castigate la secunda si un scor foarte strans; astfel a aratat, pe scurt, meciul international de aseara de la “Exatlon”.

Echipa Exatlon Ungaria a debutat in forta, avand un avans de trei puncte fata de adversari, insa concurentii Exatlon Romania s-au mobilizat rapid si au redus diferenta la maximum un punct, pe intreg parcursul jocului de aseara. Nu de putine ori, reprezentanta Romaniei a condus jocul de aseara.

Meciul international de aseara a fost umbrit si de o accidentare dureroasa in cadrul echipei Exatlon Romania; Diana Pivniceru a cazut chiar pe prima portiune a traseului, urletele si lacrimile de durere ale acesteia si fluierul arbitrului alertand coechipierii. Medicii au intervenit rapid si au transportat-o de urgenta la spital, pentru a i se acorda ingrijirile medicale necesare, locul acesteia in concurs fiind luat de Ana Maria Stamen. Acesta a fost si momentul cand concurenta a reusit sa aduca primul punct pentru echipa Romaniei.

Motivati sa aduca victoria Romaniei, concurentii tarii noastre s-au dovedit aseara a fi adversari puternici, realizand o revenire spectaculoasa, nu de putine ori, Echipa Exatlon Ungaria fiind devansata de reprezentantii Exatlon Romania.

Au luptat umar la umar, pe toata durata meciului, au depus un efort admirabil, a fost o desfasurare a scorului uluitoare, dupa ce Exatlon Ungaria a condus cu 3 la 0, iata ca concurentii Exatlon Romania s-au repliat si au condus jocul. Finalul meciului international de aseara a fost unul plin de suspans, echipa castigatoare fiind Echipa Ungariei, cu scorul de 10 la 8.

Exatlon_ Romania vs Ungaria (2)