Matt Edwards, magicianul care a uimit Europa, pe scena iUmor

Matt Edwards, magicianul care a uimit Europa, pe scena iUmor
loading...

Matt Edwards, un magician devenit extrem de cunoscut anul acesta în toată Europa, urcă în această seară, de la 20.45, pe scena ”iUmor”.

Deși este pasionat de magie de o viață și exersează mereu, Matt Edwards a reușit să spargă gheața și să devină cunoscut abia anul acesta. Numele său a ajuns cunoscut în toată Europa după ce a apărut prima dată la un show de talente din Marea Britanie.

Înainte ca jurații să apuce să voteze, prezentatorii au decis să apese butonul galben care l-a trimis pe Edwards direct în semifinale, iar în finală acesta a ocupat locul patru.

Numerele sale de magie îmbinate cu pantomimă și glume, dar și atitudinea sa veselă au fost o surpriză pentru Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, care s-au întrebat chiar dacă Matt Edwards poate fi vreodată supărat sau serios.

Telespectatorii pot urmări întreaga reprezentație a lui Edwards, dar și reacțiile celor trei jurați, în această seară, de la ora 20.45, într-o nouă ediție ”iUmor”.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro