Masina de facut gheata si… voie buna, ideala in localurile de pe litoral in aceasta vara!

Un cocktail savurat pe malul marii reprezinta planul de vacanta al majoritatii romanilor, pentru vara 2022. Pentru prima data dupa 2 ani, s-a renuntat total la restrictii, astfel incat toata lumea abia asteapta sa se bucure din nou de senzatii de care prea putin a avut parte in 2020 si 2021.

Prin urmare, daca sunteti patronul sau administratorul unui restaurant, al unui club sau al unui bar aflat pe malul marii, sunteti deja constient ca trebuie sa fiti pregatit sa le oferiti clientilor tot ceea ce isi doresc. In acest sens, de mare folos se dovedesc diferite echipamente specifice, precum o masina de facut gheata.

Un astfel de produs este esential pentru prepararea cocktailurilor, a frappe-urilor sau chiar pentru servirea apei plate, a sucurilor si a mai multor variante de desert. Iata cateva dintre cele mai apreciate sortimente pe care le puteti achizitiona chiar in acest moment din magazinul online Fresco.ro!

Masina pentru cuburi de gheata

Administratorul fiecarui local stie, in linii mari, care este fluxul de clienti la care se asteapta si, prin urmare, de ce echipamente are nevoie. Pentru o unitate de dimensiune medie, se poate dovedi potrivita o masina de facut gheata cu capacitatea de a produce 37 de kilograme de cuburi in 24 de ore. Are o capacitate de stocare de 16 kilograme, iar consumul de apa este de 15 litri pentru un kilogram.

Producatorul este prestigioasa companie germana Virtus Group GmbH, ale carei produse se remarca intotdeauna prin functionare impecabila pentru perioade indelungate de timp. Produsul are o greutate de 48 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: lungime de 497 de milimetri, latime de 592 de milimetri si inaltime de 698 de milimetri. Pretul este de 5 530 de lei plus TVA.

Masina de facut fulgi de gheata

Tot de la reputatul producator german Virtus Group GmbH, in oferta Fresco Expert este disponibila si o masina de facut gheata care produce fulgi intr-o cantitate de 95 de kilograme la fiecare 24 de ore. Capacitatea de stocare este de 19 kilograme, iar consumul de apa de un litru pe kilogram.

Aparatul functioneaza cu racire pe aer si are o greutate neta de 59 de kilograme. Dimensiunile sunt urmatoarele: lungime de 496 de milimetri, latime de 660 de milimetri si inaltime de 795 de milimetri. Este disponibil la pretul de 10 138 de lei plus TVA.

masina de facut gheata

Masina de facut gheata granulata

Acest echipament este capabil sa produca o cantitate de 55 de kilograme de gheata granulata, tip frozen ston, intr-o perioada de 24 de ore. Capacitatea de stocare este de 10 kilograme, iar consumul de apa de 1 litru pe kilogram.

Greutatea neta a aparatului este de 50 de kilograme, are lungimea de 450 de milimetri, latimea de 620 de milimetri si inaltimea de 730 de milimetri. Poate fi cumparat chiar acum in schimbul sumei de 10 140 de lei plus TVA.

Fresco Expert va ofera zeci de alte modele de masina de facut gheata, sub forma de cuburi, fulgi sau gheata granulata. Astfel, localul pe care il detineti sau il administrati va fi pregatit sa le ofere clientilor distractia dorita si va genera profituri consistente pe durata unei veri care deja se anunta spectaculoasa!