Ce metode de relaxare pot ajuta în perioadele cu activitate fizică limitată? Perioada de autoizolare, actuala situație când activitățile sunt mai limitate ca oricând a adus și marea provocare de a găsi un echilibru în ceea ce privește starea psihică și fizică, în raport cu stresul și panica create de Covid-19. Rămâne o preocupare continuitatea nevoii de relaxare. Aceasta poate fi obținută prin sesiuni de masaj intens și bine ales.

Masajul este de altfel una din cele mai eficiente metode de combatere a stresului, de relaxare musculară și nu numai. Atenuează durerea, calmează stările de anxietate și altfel spus reinstalează starea de bine. Desigur, nu putem aduce în discuție la ora actuală masajele realizate la spa sau în centre specializate, de către maseuri. Alternativa? Fotoliile de masaj, marca Masatto.

Cum poate un fotoliu să înlocuiască mâinile dibace ale unui maseur

Desigur, ne punem fireasca întrebare cum poate tehnologia să înlocuiască munca și experiența unei persoane specializată în arta masajului terapeutic. Răspunsul nu poate fi altul decât cel legat de tehnologia modernă și avansată. Masatto, acum propriul producător de fotolii de masaj, demonstrează prin funcțiile complexe ale produselor sale cum astfel de fotolii pot fi echivalentul unui maseur adevărat. Doar că va fi în varianta mereu neobosit, cu avantajul setarilor rapide ce pot scurta sau prelungi o sesiune de masaj.

O gamă de lux a acestor fotolii de la Masatto definește relaxarea supremă. Vorbim despre o combinație de tehnologie avansată, biologie, design performant totodată. Divina, spre exemplu, poate realiza un masaj profund, 4D. Același model de fotoliu de masaj include sistemul Zero Gravity, role performante, 9 programe ce pot fi configurate privind intensitatea masajului, durata și tipul de mișcări.

Un alt mare avantaj al fotoliilor de la Masatto se referă la modul complex în care relaxează. Masează tot corpul, din cap până în picioare, inclusiv în zone unde este acumulată adesea mai multă tensiune – gambe și tălpi, zona lombară, cervicală și brațe. Datorită sistemelor integrate, fotoliile de acest gen – în funcție de model – poate oferi și experiența reflexoterapiei.

Unele detalii sporesc confortul – sonorizarea, posibilitatea de a conecta un device pentru a asculta playlist-ul dorit, precum și posibilitatea de control și reglaj al funcțiilor prin pad cu touchscreen, prin aplicație de mobil sau tabloul de bord.

Concret, cum poate ajuta o astfel de investiție

Masajul, în funcție și de nevoile fiecărui individ și de tehnica aplicată, fie că e stretching, frământare, tapotament sau fricțiune, are acțiune benefică și imediată:

  • Atenuează durerile.
  • Detensionează mușchii.
  • Îmbunătățește circulația sanguină și fluxul de oxigen către toate organele.
  • Îmbunătăţeşte mobilitatea, starea de bine și somnul.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficii, raportate la indivizi de orice vârstă, fie că vorbim despre tineri cu viață sedentară și muncă statică sau despre cei de vârsta a treia, cu activitate fizică limitată zilnic.

Fotoliile de la Masatto pot fi testate! Dacă nu în showroom, pe bază de programare, atunci prin solicitarea unui tip de fotoliu dorit spre a fi testat gratuit, acasă. Detalii în cadrul paginii oficiale.